Αυτή Είναι η Νέα Τάση για Οικονομική Φύτευση στη Βεράντα σας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 11:40

Αυτή Είναι η Νέα Τάση για Οικονομική Φύτευση στη Βεράντα σας

Η διακόσμηση της βεράντας ή του κήπου, φέτος το καλοκαίρι ανεβαίνει επίπεδο.

Η κάθετη φύτευση στη βεράντα ήρθε για να μείνει και είναι μια ιδιαίτερα φρέσκια πρόταση που θα αναβαθμίσει το στιλ του χώρου σας. Επιπλέον, μπορεί να υιοθετηθεί με ελάχιστα χρήματα.

Διακοσμήστε μια ξύλινη επιφάνεια Αν ο κήπος σας διαθέτει φράχτη, τότε μπορείτε εύκολα να τον διακοσμήσετε με γλαστράκια ή αναρριχητικά φυτά και λουλούδια. Τι γίνεται όμως αν μένετε σε πολυκατοικία και θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα τάση; Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές λύσεις και για εσάς. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μια ξύλινη επιφάνεια, καρφώνοντας μερικές κάθετες σανίδες πάνω σε δύο οριζόντιες.

Αν έχετε φράχτη διακοσμήστε τον κάθετα με λουλούδια. Αν δεν έχετε μπορείτε πανεύκολα να δημιουργήσετε μόνοι σας μια ξύλινη επιφάνεια για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας.

Αν έχετε φράχτη διακοσμήστε τον κάθετα με λουλούδια. Αν δεν έχετε μπορείτε πανεύκολα να δημιουργήσετε μόνοι σας μια ξύλινη επιφάνεια για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας.

Χρησιμοποιήστε παλιά έπιπλα Ένα παλιό ξύλινο έπιπλο, μια ραφιέρα, μια παπουτσοθήκη με ανοιχτά κατακόρυφα ράφια, ένα παραθυρόφυλλο και γενικά οτιδήποτε έχετε σε ξύλινη μορφή με ράφια θα μπορούσε άνετα να μετατραπεί στο τέλειο διακοσμητικό για τη βεράντα ή ακόμα και για μέσα στο σπίτι. Φανταστείτε ένα όμορφο ράφι κρεμασμένο στον τοίχο της κουζίνας, με χρήσιμα φυτά όπως βασιλικό, δυόσμο και άνηθο. Και μόνο η μυρωδιά που θα έχει η κουζίνα αρκεί για να σας πείσουμε να το δοκιμάσετε.

Παράθυρο Για μια vintage - εμπνευσμένη εμφάνιση, πάρτε ένα παλιό πλαίσιο ενός παραθύρου και γεμίστε το με πλούσια φυλλώματα. Αυτό το τρικ είναι φανταστικό αν θέλετε να κρύψετε με όμορφο τρόπο ατέλειες του κήπου ή του σπιτιού σας.

Ένα παλιό [παράθυρο μπορεί να είναι η τέλεια λύση για διακόσμηση βεράντας με φυτά ή για να κρύψετε εκείνη την ατέλεια που έχετε στη βεράντα σας.

Ένα παλιό παράθυρο μπορεί να είναι η τέλεια λύση για διακόσμηση βεράντας με φυτά ή για να κρύψετε μια ατέλεια στην κατασκευή της.

Φτιάξτε ράφια Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε κάθετη φύτευση στο σπίτι σας, είναι να τοποθετήσετε απλά ράφια σε κάποιο σημείο του σπιτιού ή της βεράντας. Τοποθετήστε πάνω όμορφα γλαστράκια, τα οποία αν θέλετε μπορείτε να βάψετε σε διάφορα χρώματα και μέσα σε λίγη ώρα θα έχετε δώσει στον τοίχο σας ζωντάνια και χρώμα.

Φτιάξτε κορνίζες με φυτά Οι κορνίζες με φυτά φτιάχνονται εύκολα απλά θέλουν λίγη υπομονή στο να μεγαλώσουν τα φυτά σας πριν τις κρεμάσετε κάθετα. Ξεκινήστε παίρνοντας μια κορνίζα και βάζοντας πάνω της δίχτυ. Καρφώστε στην πίσω μεριά της κορνίζας μια κόντρα πλακέ. Ρίξτε χώμα και σπόρους για τα φυτά σας και αφήστε τα να μεγαλώσουν περίπου 4 εβδομάδες ώστε να βγάλουν γερές ρίζες και να μπορούν να σταθούν όρθια.

Οι κορνίζες είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα αλλά θέλει υπομονή.

Οι κορνίζες είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα αλλά θέλει υπομονή.

Διακοσμήστε οτιδήποτε μπορεί να τοποθετηθεί κατακόρυφα Για να δείτε πόσο πανεύκολη είναι αυτή η διακόσμηση, σας έχουμε ακόμα και την πιο απλή λύση. Πάρτε μια απλή παλέτα, στερεώστε την στον τοίχο σας και κρεμάστε με σχοινάκια διάφορα γλαστράκια.

Αν έχετε κάποιο ξύλινο επιπλάκι με ράφια μπορείτε να το κρεμάστε στην κουζίνα και να καλλιεργήσετε εκεί φυτά που θα σας χρησιμεύσουν και στη μαγειρική.

Ακόμη και μια παλέτα μπορεί να το κρεμαστεί στην κουζίνα και να καλλιεργήσετε εκεί φυτά που θα σας χρησιμεύσουν και στη μαγειρική.

Η κάθετη φύτευση είναι μια πολύ όμορφη και φρέσκια ιδέα για να αναβαθμίσετε τη βεράντα ή τον κήπο σας ή ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού. Μπορείτε να σκεφτείτε ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους για να την υιοθετήσετε ή μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε μια από τις παραπάνω εύκολες ιδέες. Όπως και να 'χει, τα φυτά είναι χαρά ζωής και γεμίζουν την καρδιά μας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Γιατί λοιπόν να μην γεμίσετε τη βεράντα σας με αυτά εκμεταλλευόμενοι και τους τοίχους σας, που συνήθως μένουν άδειοι;

spirossoulis.com