Χωρίς χαρτί τουαλέτας κινδυνεύει να μείνει πόλη του Νιού Τζέρσι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 11:36

Χωρίς χαρτί τουαλέτας κινδυνεύει να μείνει πόλη του Νιού Τζέρσι

Η πρωτεύουσα της πολιτείας του Νιού Τζέρσι κινδυνεύει να μείνει χωρίς χαρτί τουαλέτας, εξαιτίας μιας διαμάχης που έχει προκύψει για το κόστος.

Το δημοτικό συμβούλιο του Τρέντον αρνήθηκε να εγκρίνει ένα συμβόλαιο ύψους 42.000 δολαρίων για προϊόντα χαρτιού. Αιτία για την απόφαση ήταν μερικά χάρτινα ποτήρια, το κόστος των οποίων αγγίζει τα 4.000 δολάρια.

Μέλος του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε ότι το συμβούλιο δεν θέλει να εγκρίνει την απόφαση του δημάρχου Τόνι Μαρκ να συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο τα χάρτινα ποτήρια, λέγοντας ότι το κόστος τους είναι πολύ υψηλό.

Το συμβόλαιο έχει απορριφθεί ήδη τρεις φορές και τώρα τα δημόσια κτίρια της πόλης -ανάμεσά τους και το δημαρχείο- κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς χαρτί τουαλέτας, καθώς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου φαίνεται ότι δεν πείθονται για το συμβόλαιο ακόμα και αν αποφασιστεί ότι τα ποτήρια δεν θα συμπεριληφθούν σε αυτό.

«Δεν πρόκειται να στείλουμε λευκές επιταγές» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, μέλος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Πηγή: in.gr