Μόνο στη Νέα Υόρκη! Από άστεγη – ορφανή περιζήτητο μοντέλο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 00:17

Μόνο στη Νέα Υόρκη! Από άστεγη – ορφανή περιζήτητο μοντέλο!

Δυο μήνες μετά την αναγκαστική έξωση της από το ορφανοτροφείο στον Άγιο Δομίνικο όπου μεγάλωσε, η Φιορ Μέντεζ έχει γίνει το πιο καυτό όνομα στην Νεουορκέζικη fashion week. Κάτι που δεν το λες και συνηθισμένο....

«Είμαι απόλυτα συγκινημένη. Ζω ένα όνειρο. Δεν πίστευα ποτέ ότι κάποια όπως εγώ θα μπορούσε να γίνει μοντέλο στην Νέα Υόρκη». Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους η 179 εκατοστών Δομινικανή που είδε τη μητέρα της να την εγκαταλείπει όταν ήταν 13 ετών στην πόρτα του Orfanato Niños de Cristo στην πόλη La Romana.

Εκεί όπου εξελίχθηκε στο αγαπημένο παιδί των καλογρίων που διεύθυναν το ορφανοτροφείο και έζησε ευτυχισμένη μέχρι και τα 21α γενέθλιά της. Τότε που αναγκάστηκε (λόγω των κανονισμών) να μαζέψει τα μπογαλάκια της και να φύγει με μοναδικό της εφόδιο κάποια μαθήματα αγγλικών και την εμφάνισή της.

Ο νόμος των πιθανοτήτων την ήθελε να καταλήγει μπλεγμένη στον κόσμο της πορνειάς, όπως ένα μεγάλο ποσοστό των συνομίληκων ορφανών της χώρας της.

Αλλά τότε εμφανίστηκε, ως καλός άγγελος, η φιλάνθρωπος Σοφιά Χέιν, φίλη του ορφανοτροφείου, που την πήρε μαζί της στην Νέα Υόρκη, την έβαλε να κάνει εντατικά αγγλικά για δυο μήνες και μετά την έστειλε για το πρώτο της casting.

Από τότε η Φιορ έκλεισε κάθε δουλειά σε κάθε casting που πήγε, με τους υπεύθυνους να συγκινούνται από την ιστορία της και να εντυπωσιάζονται ταυτόχρονα από την αυτοπεποίθηση με την οποία περπατάει στις πασαρέλες.

 

 


Πηγή: mychannel.gr