To 10χρονο αυτιστικό κορίτσι που ερμηνεύει το «Hallelujah» του Λ. Κοέν και κερδίζει τις εντυπώσεις (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 11:20

To 10χρονο αυτιστικό κορίτσι που ερμηνεύει το «Hallelujah» του Λ. Κοέν και κερδίζει τις εντυπώσεις (video)

Το υπέροχο τραγούδι «Hallelujah» του Leonard Cohen κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο άλμπουμ του Καναδού τραγουδοποιού «Various Positions» το 1984 και έχει ερμηνευτεί τις τελευταίες δεκαετίες από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Jeff Buckley, ο John Cale, o Bob Dylan, η K.D. Lang και ο Bono.

Πρόσφατα ωστόσο, ένα δεκάχρονο κορίτσι «έβαλε τα γυαλιά» στις παραπάνω εκπληκτικές φωνές, προσφέροντας μια συγκλονιστική ερμηνεία του πιο γνωστού ίσως τραγουδιού του Cohen, ο οποίος έφυγε από τον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο, αφήνοντας φτωχότερο τον κόσμο της μουσικής.

Πρόκειται για την 10χρονη Kaylee Rodgers από τη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία πάσχει από αυτισμό και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας και έχει αρχίσει πρόσφατα να χρησιμοποιεί το τραγούδι ως έναν τρόπο για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της.

Το βίντεο που κατέκτησε τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου δείχνει την γλυκιά Kaylee να τραγουδά το υπέροχο κομμάτι στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου της.

Η αντίδραση των social media στην απαλή και μελωδική φωνή της ήταν ενθουσιώδης, με το κλιπ να γίνεται viral συγκεντρώνοντας 900.000 προβολές μέχρι στιγμής.

Πηγή: Pronews.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=gfAwXDWThlo


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250