Τεστ: Πόσο ελκυστική είστε σαν γυναίκα;

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 21:58

Τεστ: Πόσο ελκυστική είστε σαν γυναίκα;

 

Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της… και μοναδική, αλλά όλες έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Θέλετε να δείτε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σας έδωσε απλόχερα η φύση και σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικές στα μάτια του αντίθετου φύλου;

Απλά ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εικόνα που σας αρέσει…



1. Η αυθόρμητη
Είσαι ανήσυχη και παιχνιδιάρα ενώ μάλλον ήσουν και άτακτη, ως παιδί. Τα μάτια σου εκπέμπουν ένα ζεστό “χαμόγελο” ενώ ο χαρακτήρας σου ακτινοβολεί. Αυτή ακριβώς τη λάμψη βλέπουν και οι άνδρες στα μάτια σου και σε ερωτεύονται!

2. Η νοικοκυρά
Τα κύρια χαρακτηριστικά σου είναι η άμεση φροντίδα για τους άλλους και ο ζεστός σου χαρακτήρας. Δίπλα σου, οι άνδρες νιώθουν σαν στο σπίτι τους και ευχαριστιούνται αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα την οποία μπορείς να τους προσφέρεις.

3. Η περιπετειώδης
Έχεις κάτι το ιδιαίτερο, που δεν μπορεί να περιγραφεί. Ό,τι δεν σου αρέσει το αποβάλεις από την καθημερινότητά σου μιας και δεν σου αρέσει να μπαίνεις σε καλούπια. Η κάθε σου ημέρα είναι γεμάτη καινοτόμες ιδέες και περιπέτεια.

4. Η ριψοκίνδυνη
Είσαι από τις γυναίκες που βράζει το αίμα τους.Έτσι, μόλις νιώσεις ότι μια κατάσταση μετατρέπεται σε δεδομένη, αναζητάς διέξοδο. Ο άντρας που θα είναι δίπλα σου πρέπει να δέχεται ότι σου αρέσουν οι τολμηρές αποφάσεις και επιλογές… αλλιώς, ας σε θαυμάζει καλύτερα από απόσταση.

5. Η σεμνότυφη
Το κύριο χαρακτηριστικό σου είναι ότι δεν έχετε υπερβολικές αξιώσεις. Βρίσκεις ικανοποίηση στο γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γύρω σου με καλή καρδιά.

6. Η ρομαντική
Συνδυάζεις άψογα τη γοητεία με την ανεμελιά και την τρυφερότητα. Δεν σου αρέσουν ούτε οι επιθετικοί άνθρωποι ούτε οι – άνευ λόγου – πιέσεις. Εκτιμάς τις ωραίες χειρονομίες και τις πράξεις πολύ περισσότερο από τα λόγια και το μόνο που επιθυμείς είναι αγάπη και συγκαταβατικότητα.

7. Η Σιδηρά Κυρία
Τα δυνατά σου σημεία είναι η ευφυΐα, οι σαφείς στόχοι και κατευθύνσεις αλλά και το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Δεν θα περιμένεις τον πρίγκιπα. Το πιο πιθανό είναι να βρεις το ταίρι σου κια να τον μετατρέψεις σε πρίγκιπα. Και, παρόλο που αυτή η προσέγγιση δεν είναι πάντα η καλύτερη, δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν άνδρα να δει τα δάκρυα της Σιδηράς Κυρίας.

8. Η αισθησιακή
Χωρίς αμφιβολία, δε διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα μιας και θεωρείς ότι ο άνδρας δεν είναι υποχρεωμένος να έχει συνέχεια την πρωτοβουλία. Οι άνδρες εξιδανικεύουν τέτοιου είδους κορίτσια, επειδή τους κάνετε να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.