Η βίλα του θρύλου της ποπ Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας βγήκε προς πώληση [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 21:13

Η βίλα του θρύλου της ποπ Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας βγήκε προς πώληση [εικόνες]

Η βαριά σιδερένια πύλη στον αριθμό 2710 της Παλομίνο Λέιν του Λας Βέγκας ανοίγει αυτόματα και αμέσως αντικρίζεις τον υπέροχο κήπο της ιδιοκτησίας των 7 στρεμμάτων που φιλοξένησε τον βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον από το 2007.


Ο Τζάκσον έμεινε εδώ με την οικογένεια του μέχρι και τον αναπάντεχο θάνατο του το 2009 που τον βρήκε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το οποίο όμως και είχε εγκαταλείψει μετά τα γεγονότα της Neverland και τις δικαστικές διώξεις, για την πιο ήσυχη και ασφαλή από τα φώτα της δημοσιότητας περιοχή της μεγαλύτερης πόλης της Νεβάδα.


Η κύρια οικία των 2.255 τετραγωνικών μέτρων και ο ξενώνας των 277 τ.μ. αποτελούν μαζί με το διώροφο μεσαιωνικό εκκλησάκι των 74 θέσεων τα κύρια κτίσματα του συγκροτήματος που φιλοξένησαν τον Μάικλ Τζάκσον, τα τρία του παιδιά και το πολυπληθές προσωπικό του.


Αγαπημένο δωμάτιο του διάσημου μουσικού λέγεται ότι ήταν το ψηλοτάβανο σαλόνι, με το σκαλιστό πέτρινο τζάκι, τα ξύλινα πατώματα και τον χαρακτηριστικό πολυέλαιο από Μουράνο.


Η αρχιτεκτονική της οικίας έχει σαφείς μεσογειακές επιρροές, με το στυλ να ακολουθεί την λατίνο παράδοση. 


Ολόκληρος ο πάνω όροφος της οικίας αποτελεί το κυρίως υπνοδωμάτιο, μαζί με όλους τους βοηθητικούς χώρους, όπως το βεστιάριο και το υπερπολυτελές μπάνιο του, καθώς εκεί βρίσκεται επίσης ο αυθεντικός καθρέφτης, μπροστά από τον οποίο έκανε πρόβες ο Τζάκσον την θρυλική χορογραφία του για το Thriller.


Στο υπόγειο του κυρίως κτιρίου βρίσκεται και η σχεδόν 800 τ.μ. γκαλερί με έργα τέχνης που ο μάγος της ποπ λάτρευε, καθώς και η ειδική είσοδος/έξοδος, που βοηθούσε τον Τζάκσον να αποφύγει τους παπαράτσι και να εγκαταλείψει ή να εισέλθει στην οικία του χωρίς την ενόχληση των φωτογράφων.


Η κατοικία διαθέτει συνολικά 7 δωμάτια και 12 μπάνια, ενώ χαρακτηριστικό του κτήματος και σημείο συνάντησης των κατοίκων του, το συντριβάνι που δεσπόζει στο κέντρο της αυλής.


Η βίλα που αντικατοπτρίζει το εξαιρετικό γούστο τόσο του βασιλιά της ποπ, όσο και του αρχικού ιδιοκτήτη του, του θεατρικού παραγωγού, Horst Schmidt (σήμερα βρίσκεται στην κατοχή της διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων, Paulina Biggs), έχει αρχική τιμή τα 9,5 εκατ. δολάρια.



Την πώληση του έχει αναλάβει ο διεθνούς φήμης οίκος δημοπρασιών Sotheby's International Realty και περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει επισκεπτόμενος την επίσημη ιστοσελίδα του.


iefimerida.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250