Μωρά διασήμων που από κούνια έγιναν...ηθοποιοί!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 11:23

Μωρά διασήμων που από κούνια έγιναν...ηθοποιοί!

Όταν έχεις κληρονομήσει ήδη το γονίδιο του ηθοποιού από τους ταλαντούχους γονείς σου, σχεδόν με σιγουριά θα αποφασίσεις να ασχοληθείς μελλοντικά με αυτό.

 

Τα παιδιά που θα δούμε όμως στο σημερινό μας θέμα, έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο..σχεδόν από κούνια. Και μάλιστα το έκαναν και με μεγάλη επιτυχία!

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου:

Είναι η κόρη του διάσημου ροκά Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου. Το 19χρονο σήμερα κορίτσι, που ίσως νομίζετε πως δεν έχετε ξαναδεί στην τηλεόραση, έχει παίξει πλάι στη μαμά της στην πολυαγαπημένη και χιλιοπαιγμένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης". Σίγουρα όλοι θυμόμαστε και έχουμε δει το επεισόδιο με το "Χρυσάνθεμο" . Με ένα πρόχειρο υπολογισμό το Χρυσάνθεμο, δηλαδή η Νικολέττα, έκανε το ντεπούτο της στην τηλεόραση το 1998 σε ηλικία μόλις 2 χρονών.

    

Ηρώ Μπέζου:

Η 26χρονη σήμερα Ηρώ, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο και έχει παίξει μάλιστα και δίπλα στον μπαμπά της, είναι η κόρη του αγαπημένου μας ηθοποιού Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Ελάχιστοι θα θυμούνται πως η Ηρώ, ήταν το κορίτσι που νευρίασε τον " Ζάχο Δόγκανο" στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο "Καλήν εσπέραν άρχοντες"  του "Εκείνες και εγώ".

  

Δημήτρης Φιλιππίδης: 

Από το επίθετο και μόνο καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για το γιο του κωμικού μας ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Πέραν της εμφανούς εξωτερικής ομοιότητας του 18χρονου με τον πατέρα του, ο Δημήτρης φαίνεται να κληρονόμησε και το ταλέντο του. αφού σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και όσο για το ντεπούτο του, το έκανε φυσικά πλάι στον μπαμπά του, σε ένα guest στο 50-50!

  

Ιωσήφ Μάινας:

Αξέχαστο το τελευταίο επεισόδιο από τους "Μεν και Δεν", στο οποίο βλέπουμε τους Δάγκες και τους Σταμάτηδες να έχουν μπερδέψει τα παιδιά τους! Στο τέλος αναγκάζονται να μείνουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη γιατί.... ήταν όλα παιδιά τους! Ο τσαχπίνης - ίδιος ο μπαμπάς του-  με το κλαρίνο στο χέρι δεν είναι άλλος από τον πραγματικό γιο του Στέλιου Μάινα, Ιωσήφ Μάινα, που ασχολείται επαγγελματικά σήμερα με την υποκριτική.

  

Δανάη Μπάρκα:

Αν δε σας λέει κάτι το επίθετο, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Είναι η μονάκριβη κόρη της πολυαγαπημένης ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, που είναι σήμερα μια όμορφη 23χρονη ηθοποιός! Η Δανάη, είχε κάνει ένα πέρασμα σε μια σκηνή στο "Είσαι το ταίρι μου", υποδυομένη φυσικά... τη μαμά της σε παιδική ηλικία.

   

Πηγή: antennes.gr




00 inkefalonia general ad 300X250