8 από τις πιο φανταστικές πισίνες στον κόσμο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 13:13

8 από τις πιο φανταστικές πισίνες στον κόσμο

Φυσικά και λατρεύουμε τη θάλασσα, αλλά βλέποντας αυτές τις πισίνες, δε μπορούμε παρά να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

 

Πέρυσι είχαμε βουτήξει στις πισίνες του κέντρου της Αθήνας και σου γράψαμε τις εντυπώσεις μας. Φέτος, είπαμε να... κολυμπήσουμε (θα θέλαμε) σε μερικές από τις πιο φανταστικές πισίνες στον κόσμο.

Ιδιωτικές "τεχνητές παραλίες", που πραγματικά σε κάνουν να θέλεις να κλείσεις εισιτήρια. Να χαλάσεις την περιουσία που δεν έχεις, απλά και και μόνο για να κολυμπήσεις μέσα τους. Φάτε μάτια ψάρια, κορίτσια.

The Μarden Palace


Βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και σίγουρα δε θα τη βρεις ποτέ με πολύ κόσμο αφού είναι τεράστια και φυσικά για να την κολυμπήσεις δίνεις το κάτι παραπάνω.

The Library Hotel Samui

Αν σε βγάλει ο δρόμος στην Ταϋλάνδη, φρόντισε να κολυμπήσεις σε αυτή την υπέροχη πισίνα που μοιάζει να έχει κόκκινα νερά, χάρη στο υπέροχο μωσαϊκό της.

Marina Bay Sands

Στη Σιγκαπούρη βρίσκεται αυτή η φανταστική πισίνα που σου επιτρέπει μαζί με τις βουτιές να απολαύσεις και φανταστική θέα από τον 57ο όροφο. Αν δεν έχεις υψοφοβία, σίγουρα θα πρόκειται για εμπειρία ζωής.

Perivolas

Σιγά μην έλειπε η Ελλάδα από μια τέτοια λίστα.  Η πισίνα του Perivolas στην Σαντορίνη, μας κάνει να θέλουμε να διακτινιστούμε στο νησί με τα δημοφιλή ηλιοβασιλέματα.

San Alfonso Del Mar Resort

Όπως μπορείς να φανταστείς, αυτή είναι η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου. Μπορείς να κάνεις μέσα της από sailing μέχρι κατάδυση. Για Χιλή καλά πάμε;

Ubud Hanging Gardens Resort

 

Εδώ, στο Μπαλί, μια πισίνα που μπορεί εύκολα να μπει ως ταπετσαρία στα Windows.

Infinity

Κοίτα βασικά, αν φτάσεις μέχρι τις Μαλδίβες το λιγότερο που θα έχεις ανάγκη θα ναι να δεις μια πισίνα. Αλλά λέμε, αν... αν... τη συγκεκριμένη δεν τη λες και άσχημη.

Ηotel Vialla Honegg Spa

Στην Ελβετία, μπορείς να κάνεις ζεστό μπάνιο (34 βαθμούς το νερό) χαζεύοντας τα βουνά τριγύρω. 914 πάνω από τη θάλασσα, σα να λέμε στον παράδεισο.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ