Αυτό είναι το πιο όμορφο και παχουλό μοντέλο στον κόσμο -Εγινε διάσημη, υπέγραψε συμβόλαιο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 16:15

Αυτό είναι το πιο όμορφο και παχουλό μοντέλο στον κόσμο -Εγινε διάσημη, υπέγραψε συμβόλαιο [εικόνες]

Η Tess Holliday αρνήθηκε να αφήσει την συνεχή κριτική και τα σκληρά ιδεώδη για τη γυναικεία ομορφιά να πνίξουν το όνειρό της και ευχαριστεί τον Θεό γι'αυτό.

Η 29χρονη γεννήθηκε στην πολιτεία του Μισισιπή και είναι γνωστή και ως  Tess Munster, «Τες το τέρας». Είναι το πρώτο μοντέλο για πολύ παχουλές που κατόρθωσε να εξασφαλίσει ένα γιγαντιαίο συμβόλαιο σε πρακτορείο μοντέλων και έγινε έμπνευση για πολλές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.


«Νιώθω σαν να έφυγε το έδαφος από τα πόδια μου» δήλωσε η ενδιαφερόμενη μετά τη συμφωνία της με το πρακτορείο  MiLK Model Management. «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο».
«Είμαστε το μόνο πρακτορείο που έχει ένα μοντέλο με τις δικές της διαστάσεις. Είναι μακράν η πιό παχουλή» δήλωσε η Anna Shillinglaw, ιδιοκτήτρια του MiLk Model Management.
Πώς εντόπισε το πρακτορείο την Τες; Στο instagram, φυσικά!


«Αρχισα να την κάνω following και είδα πόσους followers είχε. Πολύ περισσότερους από ένα κανονικό μοντέλο» είπε.
Η Τες ξεκίνησε την καμπάνια της για το σώμα της πριν από 4 χρόνια και γρήγορα έγινε viral. Το #effyourbeautystandards έφτασε στους 624,000 followers στο Facebook και στους 308,000 followers στο Instagram.
Η Τες χρησιμοποιώντας αυτό το hashtag  ανέβαζε φωτογραφίες της επιδεικνύοντας τις καμπύλες της. Σχεδιαστές ρούχων και σχολιαστές λάτρεψαν το στυλ της και το ακομπλεξάριστο ύφος της.

iefimerida.gr