9 γυναικεία trends που μισούν οι άνδρες

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 12:23

9 γυναικεία trends που μισούν οι άνδρες

Οι τάσεις της μόδας είναι έτσι κι αλλιώς ποικίλες και πολυ-λειτουργικές και ειδικά όταν πρόκειται για την προσέγγιση των ανδρών και των γυναικών προς ορισμένες από αυτές, οι ιδέες και οι εντυπώσεις διαφέρουν ακόμη περισσότερο.

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας που προκαλούν μεγάλη ευχαρίστηση στις κυρίες ενώ από την άλλη πλευρά, οι άνδρες απλά τις μισούν!

1. ΝΕον χρΩματα απΟ οποιαδΗποτε απΟχρωση

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (2)

Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα μιλήσουμε είναι τα νέον χρώματα. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι επιλέγοντας φωτεινές σκιές, θα ενισχύσουν τη συνολική εμφάνιση και τη γοητεία τους κι ότι θα δείχνουν πιο χαριτωμένες, ενώ αντίθετα οι περισσότεροι άντρες ενοχλούνται από τις αποχρώσεις αυτές οι οποίες μοιάζουν τοξικές και θυμίζουν στολές εργατών ή πυροσβεστών και σχολικά disco party.

2. ΥπερβολικοΥ μεγΕθους γυαλιΑ ηλΙου

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (3)

Ενώ τα μεγάλα γυαλιά ηλίου έχουν πρακτική χρήση για τις γυναίκες, αφού προστατεύουν καλύτερα τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες και ταιριάζουν σχεδόν με κάθε συνδυασμό ρούχων, το μυαλό των αντρών όταν βλέπουν αυτό το αξεσουάρ, πηγαίνει αναπόφευκτα σε διάφορα έντομα με μεγάλα μάτια.

3. Τα ρετρΟ μαγιΟ

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (4)

Το ρετρό στυλ ήταν ανέκαθεν ένας από τους πιο χρήσιμους και cool τρόπους να τονίσουν το στυλ και την προσωπικότητά τους τα κορίτσια, ενώ για τους άντρες τέτοιου είδους κομμάτια μοιάζουν “παλιά” και “δανεισμένα από τις γιαγιάδες”. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μαγιώ, δεδομένου ότι οι ρετρό εναλλακτικές λύσεις έχουν γενικά σχήματα που κρύβουν περισσότερα απ’ όσα αποκαλύπτουν και διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από το σύγχρονο μπικίνι, το οποίο είναι, φυσικά, η προτιμότερη επιλογή για εκείνους. Επιπλέον, το σχήμα του μαγιώ που φτάνει ψηλά στη μέση, τους κάνει να υποψιάζονται ότι κρύβει από πίσω του μια μεγάλη κοιλιά.

4.ΟΛΟΣΟΜΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (5)

Οι ολόσωμες φόρμες ήταν πάντα το πιο αγαπημένο κομμάτι για τις κυρίες, ειδικά αν σκεφτούμε την άνεση και το στιλάτο λουκ που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε. Αλλά και πάλι, για τους άντρες είναι απλά ένας ακόμα τρόπος με τον οποίο φαινόμαστε απλές και μερικές φορές μάλιστα θεωρούν ότι οι φόρμες μοιάζουν με τα ρούχα των εργατών.

5. ΜπλοΥζες με βολΑν στο τελεΙωμα

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (6)

Πίσω από κάθε γυναίκα που αγοράζει μία μπλούζα με βολάν, θα εμφανίζεται πάντα ένας άντρας που πιστεύει ότι μοιάζει σα να είναι έγκυος. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό, αλλά δυστυχώς τα φορέματα κι οι μπλούζες με βολάν είναι ακόμα μία τάση της μόδας που οι άνδρες δεν αντέχουν. Επιπλέον, οι ίδιες υποψίες σχετικά με το έξτρα βάρος στην περιοχή της κοιλιάς θα εμφανιστούν σίγουρα και σε αυτή την περίπτωση.

6. Τα πολΥ-πολΥ-πολΥ ψηλΑ τακοΥνια

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (7)

Ενώ τα ψηλά τακούνια είναι ένα αναντικατάστατο μέσο για να δείχνουμε ακαταμάχητα όμορφη και κομψή, για τους άντρες είναι ένας σοβαρός λόγος να είναι αγχωμένοι και σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που γυρίσουμε τον αστράγαλό μας ή πέσουμε. Αν θέλετε να μη βρεθείτε σε αυτή την απογοητευτική κατάσταση, μπορείτε να κάνετε ένα συμβιβασμό ο οποίος περιλαμβάνει παπούτσια που είναι πραγματικά άνετα για εσάς, και να επιλέγετε ψηλά τακούνια μόνο αν είστε ένας πραγματικός επαγγελματίας στο περπάτημα.

7. Τα print λεοπΑρδαλης

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (8)

Μπορεί να νομίζετε οτι τα print λεοπάρδαλης είναι αισθησιακά, αλλά οι περισσότεροι άντρες θεωρούν οτι έχετε κάτι μυστηριώδες στο μυαλό σας. Η “σαρκοβόρα” αίσθηση που δημιουργούν τα print αυτά, μερικές φορές δίνει την εντύπωση της ελαφρόμυαλης γυναίκας και καμιά φορά ακόμα και της χυδαίας, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτική, ειδικά όταν επιλέγετε τη λεοπάρδαλη σε μεγάλα κομμάτια. Για να είστε πιο σίγουρη, επιλέξτε αυτό το print σε μικρές λεπτομέρειες ή μόνο σε αξεσουάρ.

8. Οι φαρδιΕς παντελΟνες

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (9)

Εμπνευσμένες από τα χαρέμια της Ανατολής, οι φαρδιές παντελόνες είναι ιδιαίτερα αγαπητές ανάμεσα στις γυναίκες καθώς είναι πολύ άνετες και δροσερές. Αν όμως ρωτήσετε τους άντρες, θα σας πουν οτι αυτές είναι το πιο άσχημο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας από τη στιγμή που κρύβουν τις όμορφες καμπύλες των γυναικών και δεν τις κολακεύουν καθόλου.

9. Οι μπΟτες UGG

Γυναικεία trends που μισούν οι άντρες (10)

Η τελευταία τάση της μόδας που μισούν οι άντρες, είναι οι πολυαγαπημένες μπότες UGG, τις οποίες δε βρίσκουν καθόλου χαριτωμένες. Όντας εξοικειωμένοι με θηλυκές και διακριτικές εμφανίσεις, δυσκολεύονται πολύ να χωρέσουν αυτές τις super-ζεστές και άνετες μπότες στα πρότυπά τους.

beautetinkyriaki.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ