Ο Σεΐχης ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι πήρε για σουβενίρ από τις διακοπές του στην Κρήτη οκτώ αλανιάρες κότες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 11:08

Ο Σεΐχης ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι πήρε για σουβενίρ από τις διακοπές του στην Κρήτη οκτώ αλανιάρες κότες

Ήρθε στην Κρήτη με το πολυτελέστατο ιδιωτικό του αεροσκάφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ταξίδεψε στις κρητικές θάλασσες με την πολυτελή θαλαμηγό του η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουκούλεια γεύματα για εκείνον και την παρέα του. Φεύγοντας όμως από το νησί φαίνεται πως πήρε ένα πράγμα μαζί του ως αναμνηστικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς του Ηρακλείου», ο σεΐχης -αναπληρωτής πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι Mansour bin Zayed Al Nahyan, μαζί με τις δεκάδες αποσκευές του φόρτωσε και στο learjet του οχτώ αλανιάρες κότες.

Φαίνεται απίστευτο όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι αληθινό. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου συνταξίδευε με οχτώ ζωντανές καφέ κότες τις οποίες οι άνδρες του είχαν τοποθετήσει σε τελάρα ανά δύο και τις έβαλαν στο ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό το Αμπού Ντάμπι.

Υπάλληλοι του αερολιμένα που έδωσαν τις πληροφορίες στην εφημερίδα έτριβαν τα μάτια τους βλέποντας το ζωντανό φορτίο να εισέρχεται στο πολυτελές αεροπλάνο. Όπως είπαν οι εργαζόμενοι του «Νίκος Καζαντζάκης», «οι κότες ήταν σε τελάρα των σταφυλιών ζωντανές. Αρχικά βρίσκονταν σε ένα βαν που μετέφερε τις αποσκευές του σεΐχη και των φίλων του. Στη συνέχεια υπάλληλοι της ασφάλειάς του τις έβαλαν στο αεροσκάφος». Οι ίδιοι άνθρωποι δήλωσαν: «Δεν είδαμε εάν ήταν μαζί και κανένας κόκορας, ώστε να γίνει αναπαραγωγή του είδους. Εμείς είδαμε μόνο τις καφέ κότες που ήταν σε τελάρα και σκεπασμένες για να μην φύγουν».

Ο Mansour bin Zayed Al Nahyan ήρθε για λίγες ημέρες στην Κρήτη. Στις 20 Αυγούστου το αεροσκάφος που τον μετέφερε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και στη συνέχεια ο ίδιος έκανε τον γύρο του νησιού με την πολυτελή θαλαμηγό του, με σταθμούς του γνωστά τουριστικά θέρετρα όπως η Ελούντα, τα Χανιά και ο Αγιος Νικόλαος.


iefimerida



00 inkefalonia general ad 300X250