4 Φορέματα καθημερινά για αυτό το καλοκαίρι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 08:52

4 Φορέματα καθημερινά για αυτό το καλοκαίρι

Τους καλοκαιρινούς μήνες η επιλογή του φορέματος είναι όλο και πιο συχνή. Ο λόγος; Είναι άνετα και αέρινα και δεν μας καταπιέζουν! Ταυτόχρονα αποτελούν την γρήγορη λύση όταν βιάζεσαι να προλάβεις τις δουλειές σου και δεν έχεις πολύ χρόνο για styling. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις τα top 4 φορέματα για κάθε μέρα.

Φόρεμα Ριγέ

Δείτε το προϊόν εδώ

forema rige

Το μήκος αυτού του φορέματος αποτελεί την αιτία που το κάνει ένα από τα ιδανικά φορέματα για να εργαστείς. Οι ρίγες και τα γήινα χρώματα το κάνουν chic αλλά και καθημερινό ταυτόχρονα, για να μην είσαι overdressed στην δουλειά! Συνδυάζεται εύκολα με λευκά sneakers ή πέδιλα.

Φόρεμα Midi Floral

Δείτε το προϊόν εδώ:

forema midi floral

Άλλο ένα φόρεμα σε midi μήκος με υπέροχη γραμμή που αναδεικνύει την μέση, το μπούστο και έχει πανέμορφες λεπτομέρειες στα μανίκια του. Οι επιλογές για παπούτσια και αξεσουάρ εδώ είναι άπειρες καθώς συνδυάζει πολλά χρώματα και έχει ως βασικό του το λευκό!

Φόρεμα Με Μοτίβο

Δείτε το προϊόν εδώ

forema me motivo

Όμως και τα mini φορέματα μπορεί να αποδειχθούν άνετα. Διάλεξε φορέματα πάνω από τα γόνατα, αν θες να αναδείξεις τα πόδια σου, σε φαρδιά γραμμή και με λεπτομέρειες όπως αυτό με τους γυμνούς ώμους και το μοτίβο, για να αποφύγεις το basic mini φόρεμα. Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου πέδιλα ή ακόμη και με τα λευκά σου sneakers.

Φόρεμα Μακρύ Εμπριμέ

Δείτε το προϊόν εδώ

forema makri emprime

Μένουμε στα μοτίβα, αλλάζουμε μήκος. Λατρεύουμε τα μακριά εμπριμέ φορέματα για τον εξής λόγο: δεν χρειάζεται να χάσεις πολύ χρόνο στο styling. Ένα maxi φόρεμα με παπούτσια και μια τσάντα είναι αρκετό για να έχεις ένα ολοκληρωμένο look γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσεις όλη την μέρα σου μπροστά στην ντουλάπα.

E-shop: makeyourimage.gr




00 inkefalonia general ad 300X250