Με κατάνυξη το Τροπάριο της Κασσιανής από την Ανδρική Χορωδία Αργοστολίου
Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Εκκλησιαστικό Τμήμα της Ανδρικής Χορωδίας Αργοστολίου ερμήνευσε με ιδιαίτερη κατάνυξη το Τροπάριο της Κασσιανής, στη μελοποίηση του Πολυκράτη.
Η απόδοση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αργοστολίου.
Η Μεγάλη Τρίτη, ημέρα αφιερωμένη από την Εκκλησία στη μορφή της μετανοούσας γυναίκας, αποτελεί μια στιγμή περισυλλογής, σιωπής και πνευματικής εγρήγορσης για τους πιστούς. Η κορύφωση της ημέρας αποτυπώθηκε μέσα από την ερμηνεία του εμβληματικού αυτού τροπαρίου.
Η Ανδρική Χορωδία, με σεβασμό και μουσική αρτιότητα, ανέδειξε το βαθύ θεολογικό και ποιητικό περιεχόμενο του ύμνου, συγκινώντας έντονα όσους παρευρέθηκαν. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, με τον ναό να γεμίζει, ενισχύοντας τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα της βραδιάς.
Εικόνες: Neil Jackson

















































![Έφυγαν από κοντά μας [8/4/2026]](/media/k2/items/cache/88229f39502d07f654b398c7ba10b164_M.jpg)










