H ταινία επιστημονικής φαντασίας «GRAVITY» στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 13:34

H ταινία επιστημονικής φαντασίας «GRAVITY» στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Αυτή την εβδομάδα στον Δημοτικό Κινηματογράφο προβάλλεται η ταινία επιστημονικής φαντασίας:  «GRAVITY»  Υπόθεση: Η ευφυής Δρ Ράιαν Στόουν βρίσκεται στην πρώτη της διαστημική αποστολή μαζί με τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, που διοικεί την έσχατη του πριν συνταξιοδοτηθεί. Αλλά σε μια προσγείωση ρουτίνας, έρχεται η καταστροφή.                        Το σκάφος διαλύεται και οι δυο τους μένουν ολομόναχοι, με τίποτα παρά τον έναν για τον άλλο, μέσα στο σκοτάδι. Η απόλυτη σιωπή τους λέει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη, μαζί και κάθε ελπίδα για διάσωση. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, το οξυγόνο ολοένα και λιγοστεύει. Ίσως, όμως, η μοναδική τους ελπίδα είναι να εισχωρήσουν ακόμα βαθύτερα στο σκοτάδι.

Επιστημονικής Φαντασίας ΗΠΑ, 2013, (ΕΓΧΡ.)  84'                                                                         Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν                                                                                   Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ


ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ                                                                                        ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος»                                                                                                    Σάββατο 4 Ιανουαρίου :  6.00 μ.μ. & 9.00 μ.μ.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου :  6.00 μ.μ.

Πληροφορίες: 26710.25600

ΛΗΞΟΥΡΙ  στο Δημοτικό Θέατρο «Το Μαρκάτο»                                                          Παρασκευή  3 Ιανουαρίου:  6.00 μ.μ. & 9.00 μ.μ.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου:   9.15 μ.μ.

Πληροφορίες: 26713.60952

ΠΥΛΑΡΟΣ  στο Πολύκεντρο «Θέμος Ποταμιάνος»                                                              Δευτέρα 6 Ιανουαρίου:  7.30 μ.μ.

Πληροφορίες: 26743.60200

 

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 6 ευρώ

Παιδικά-Φοιτητικά-Ανέργων-Πολυτέκνων : 5 ευρώ

                                                                                                               Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

                                                                                                                            Ο Πρόεδρος

                                                                                                                             Άγγελος Κωνσταντάκης




00 inkefalonia general ad 300X250