Απύθμενο θράσος: Ο συζυγοκτόνος ζητά την επιμέλεια του παιδιού από τώρα για όταν αποφυλακιστεί - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 12:14

Απύθμενο θράσος: Ο συζυγοκτόνος ζητά την επιμέλεια του παιδιού από τώρα για όταν αποφυλακιστεί - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες

INTIME

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά μετά την ομολογία του ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιμέλειας του παιδιού για μετά την αποφυλάκισή του.

Τα σοκ διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Μετά την ομολογία του για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, ο συζυγοκτόνος, μετά την ομολογία του ζήτησε να ξεκινήσουν διαδικασίες επιμέλειας του παιδιού έτσι ώστε να μένει μαζί του με το που αποφυλακιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί νομική εκπροσώπηση για τον καθ' ομολογία δολοφόνο...

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος φέρεται στην κατάθεσή του να είπε τα εξής: «Ηταν εν βρασμώ ψυχής. Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες. Είχε εμμονές ζήλειας. Είχαμε έναν ακόμη έντονο καυγά από νωρίς εκείνο το απόγευμα. Όταν πήγα στη σοφίτα μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και το σπίτι. Με έσπρωξε και μετά άφησε απότομα και με δύναμη το παιδί στην κούνια. Εκείνο άρχιζε να κλαίει. Εκνευρίστηκα, της επιτέθηκα και πίεσα το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι ή το στρώμα. Δεν ξέρω πόση ώρα. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, άρχισα να σκέφτομαι το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Αποφάσισα να το καλύψω και τα σκηνοθέτησα όλα. Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα και έβαλα την μπλούζα στο λαιμό της και κοντά στο στόμα», φέρεται να υποστηρίζει στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι ο 32χρονος πιλότος ο οποιος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερα. Ηποινικη δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας εναντίον του περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα τα κακουργήματα είναι:

-Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη και

-Κακοποίηση ζώου

dikaiologitika.gr




00 inkefalonia general ad 300X250