Κρύβεται και σημαδεύει αυτοκίνητα με αεροβόλο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 12:09

Κρύβεται και σημαδεύει αυτοκίνητα με αεροβόλο!

Οργισμένοι οι οδηγοί από τις ζημιές στα αυτοκίνητά του - Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη με το αεροβόλο...

Αναστατωμένοι τις τελευταίες μέρες οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική οδό Πύργου Tριπόλεως, στο ύψος της Βαρβάσαινας, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ''Πατρίς'' δέχονται επιθέσεις στα αυτοκίνητά τους, από άγνωστο για την ώρα άτομο, που χρησιμοποιεί αεροβόλο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των οδηγών που φέρονται να έχουν πέσει θύματα του αγνώστου δράστη από τις 11.00 κάθε πρωί μέχρι και τις 14.00 το μεσημέρι, οι επιθέσεις στο σημείο είναι αδιάκοπες. Επιθέσεις που ξεκίνησαν πριν από 1,5 μήνα.

Μάλιστα όπως επισημαίνουν οι οδηγοί, τα αποδεικτικά στοιχεία της ζημιάς που έχουν υποστεί τα παρμπρίζ των οχημάτων τους είναι εμφανή, χωρίς να έχουν εντοπίσει κάποιο άτομο μέχρι στιγμής, ενώ εκφράζουν και τους φόβους τους για πιθανό τραυματισμό κάποιου οδηγού σε περίπτωση που συνεχιστούν τα περίεργα αυτά περιστατικά.

Πηγές αναφέρουν πως η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει μέχρι στιγμής τον άγνωστο δράστη, ωστόσο αρκετοί πολίτες έχουν διαμαρτυρηθεί για αντίστοιχα περιστατικά με το θέμα να ερευνάται με προσοχή.

newsit.gr