Ομολόγησε ο "δράκος" της Πάρου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Αυγούστου 2012 01:42

Ομολόγησε ο "δράκος" της Πάρου

Έσπασε" ο 21χρονος αλλοδαπός κατά την ανάκριση από τις αρχές και ομολόγησε πως είναι ο δράστης της βάναυσης επίθεσης σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο. Ο 21χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του, χωρίς ωστόσο να πει γιατί προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προέκυψε άλλωστε ότι ο νεαρός αλλοδαπός που προσήχθη σήμερα το πρωί στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής είναι ο δράστης της σοβαρής κακοποίησης της ανήλικης στην Πάρο.

Ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με την αστυνομία να διαψεύδει φήμες που ήθελαν να τον έχει προσαγάγει μέρες νωρίτερα.

Ο συλληφθείς εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίσθηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη και σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας έφυγε εσπευσμένα από το νησί.

Οι αστυνομικοί αυτές τις μέρες είχαν προβεί σε προσαγωγές αλλοδαπών στο νησί και με πληροφορίες που συνέλεξαν, μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αριθμό του κινητού του. Μετά από παρακολούθηση του τηλεφώνου, τον εντόπισαν τελικά σήμερα σε σπίτι στον Πειραιά.

Στις 19:30 το απόγευμα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστο Μανούρα.

Στο συμβάν θα αναφερθεί και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, που αναμένεται να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τις αρχές για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: news247.gr




00 inkefalonia general ad 300X250