Σοκάρει η σύλληψη ναυαγοσώστη για κατοχή βίντεο σκληρής παιδικής πορνογραφίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 16:26

Σοκάρει η σύλληψη ναυαγοσώστη για κατοχή βίντεο σκληρής παιδικής πορνογραφίας

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν σεκιούριτι πλαζ, βρήκαν ένα ξεχασμένο σακίδιο - Σε πλήρη εξέλιξη η ανάκριση του ναυαγοσώστη... Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (22-05-2015) όταν φύλακες της εταιρείας σεκιούριτι, εντόπισαν σε παραλία της Αττικής ένα ξεχασμένο σακίδιο.

Οι σεκιούριτι το άνοιξαν και μέσα βρήκαν μία κάμερα, ένα ζευγάρι κυάλια και άλλα αντικείμενα του 45χρονου ναυαγοσώστη που γνώριζαν καλά. Οι φύλακες όμως δεν έμειναν στην απλή καταγραφή, αλλά αποφάσισαν να πατήσουν το ''play'' στην κάμερα...

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες αντίκρισαν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες με ανήλικα παιδιά, που μάλιστα μιλούσαν ελληνικά, να πρωταγωνιστούν σε σκληρά βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Σε κάποιο σημείο της ανατριχιαστικής ταινίας, άκουσαν τη φωνή του ναυαγοσώστη και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Από τις αρχές εξετάζεται το πως έφτασε στα χέρια του ναυαγοσώστη το επίμαχο υλικό.

Επιπλέον, διαπίστωσαν πως στα κυάλια του, είχαν προσαρμόσει μικροκάμερα, με την οποία κατέγραφε μαμάδες και μπαμπάδες, την ώρα που έγδυναν τα παιδιά τους, για να τους φορέσουν μαγιό.

Ο ναυαγοσώστης συνελήφθη και ανακρίνεται. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μια υπόθεση ιδιαίτερα σοβαρή που έρχεται στο φως και συγκλονίζει...

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250