Τραγικό ατύχημα Άγγλου αεροπτεριστή στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 16:13

Τραγικό ατύχημα Άγγλου αεροπτεριστή στη Ζάκυνθο

Πρώτη είδηση στην Daily Mail – Βαριές ευθύνες της Πυροσβεστικής...
Άσχημο παιχνίδι επεφύλαξε η μοίρα σε έναν 41χρονο Άγγλο που είχε έρθει για διακοπές στη Ζάκυνθο μαζί με την 7 μηνών έγκυο γυναίκα του. Ο... Τζέικ Σίμκινς στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει πτήση πάνω από το Ναυάγιο, το αλεξίπτωτο του δεν άνοιξε κανονικά με αποτέλεσμα να σκαλώσει στην πλαγιά πάνω από την παραλία.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, ο άτυχος Άγγλος επί δυο και πλέον ώρες την περασμένη Παρασκευή παρέμενε κρεμασμένος αναζητώντας βοήθεια, χωρίς να μπορούν οι πυροσβέστες που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο, να κάνουν κάτι.
Αποτέλεσμα ήταν το αλεξίπτωτο να αποκολληθεί από τα βράχια και να πέσει από μεγάλο ύψος στην παραλία, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η σύζυγος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου με ισχυρό νευρικό σοκ, κινδυνεύοντας να χάσει το ετοιμόγεννο παιδί της.

Η είδηση είναι σήμερα στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Mail. Η εφημερίδα αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Σίμκινς μιλούσε στο κινητό του με τη σύζυγο του, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, καθ' όλη τη διάρκεια που κρεμόταν από τα βράχια πριν μια δυνατή ριπή αέρα ξεκολλήσει το αλεξίπτωτο του οδηγώντας τον στο θάνατο.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για βαριές ευθύνες των τοπικών αρχών και της Πυροσβεστικής συγκεκριμένα, που δεν κατάφεραν να βρουν ούτε ένα σχοινί για να τον τραβήξουν!