Βάφτηκε με αίμα η νύχτα από τη μαφιόζικη επίθεση στο Μεταξουργείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 09:53

Βάφτηκε με αίμα η νύχτα από τη μαφιόζικη επίθεση στο Μεταξουργείο

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ πέρασαν έξω από καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο και κυριολεκτικά “γάζωσαν” το χώρο.

Οι πληροφορίες του Newsit κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο δράστες που επέβαιναν στο τζιπ με τον έναν από αυτούς να κρατάει καλάσνικοφ και να πυροβολεί τουλάχιστον οκτώ φορές, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει.

Οι σφαίρες διαπέρασαν τα τζάμια του καταστήματος και μια από αυτές βρήκε στο κεφάλι έναν 42χρονο άνδρα που ήταν κοντά στη τζαμαρία και διασκέδαζε χορεύοντας.
Μια ακόμη σφαίρα τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά μια γυναίκα που βρισκόταν κοντά του και έντρομη είδε τον άνδρα να πέφτει μπροστά της μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο άτυχος άνδρας έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Οι υπόλοιποι θαμώνες ενημέρωσαν άμεσα ασθενοφόρο αλλά και την αστυνομία.
Η γυναίκα που γνώριζε τον 42χρονο και ήταν τραυματισμένη πολύ ελαφρά έτρεξε μερικά μέτρα πιο κάτω και ειδοποίησε τον αδελφικό φίλο του θύματος που διατηρεί στη περιοχή, στον ίδιο πεζόδρομο κατάστημα.

Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν όμως ήταν αργά για τον άτυχο 42χρονο που αφήνει πίσω του ορφανά δυο ανήλικα παιδιά.
Η περιοχή ολόκληρη αποκλείστηκε από την αστυνομία, το σημείο είναι ακόμη αποκλεισμένο, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Τα στοιχεία, αν και όλα είναι ανοιχτά, δείχνουν ότι οι δράστες δεν είχαν στόχο τον άνδρα αλλά το κατάστημα, το χτύπημα μοιάζει με “μηνυμα” κυκλωμάτων της νοίχτας, ωστόσο έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας λένε με νόημα ότι είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι το κατάστημα ανήκει σε Αλβανό υπήκοο. Στο παρελθόν υπήρξαν συμβάντα που απασχόλησαν την αστυνομία. Την ώρα του χτυπήματος χθες ο ιδιοκτήτης του μπαρ έλειπε και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι οι δράστες που πιθανότατα ήθελαν να κάνουν κακό σε εκείνον δεν γνώριζαν αυτή τη λεπτομέρεια...

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250