Ηλεία: Σκοτώθηκε με την Harley Davidson που οδηγούσε - Σπαραγμός για τον 24χρονο Νίκο (εικόνα)!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 13:02

Ηλεία: Σκοτώθηκε με την Harley Davidson που οδηγούσε - Σπαραγμός για τον 24χρονο Νίκο (εικόνα)!

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στην γειτονική Αχαΐα, καθώς ο άτυχος 24χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην Πάτρα και μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Πατρών...Με αίμα «βάφτηκε» για ακόμα μια φορά χθες το απόγευμα η επαρχιακή οδός Ανδραβίδας – Κυλλήνης με θύμα τον 24χρονο μοτοσυκλετιστή από την Πάτρα Νίκο Σπυρόπουλο που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγα μέτρα πριν τις στροφές της «Διασποράς».

 

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Ο άτυχος Νίκος Σπυρόπουλος, από το Ζαβλάνι Αχαΐας, επέστρεφε από την Κυλλήνη οδηγώντας μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, μάρκας Harley Davidson, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες έχασε τον έλεγχο την μοτοσυκλέτας η οποία χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

Η μοτοσικλέτα «διαλύθηκε», ενώ ο άτυχος νέος έπεσε νεκρός στην άκρη του δρόμου. Λίγες στιγμές αργότερα, το πρώτο διερχόμενο Ι.Χ. από το σημείο τον εντόπισε και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 24χρονο και τον διεκόμισε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, αλλά ήταν πολύ αργά αφού διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στην γειτονική Αχαΐα, καθώς ο άτυχος 24χρονος ήταν γνωστός μοτοσυκλετιστής και μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Πατρών, ενώ αργά το απόγευμα έφτασαν οι συγγενείς του από την Πάτρα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το θύμα ήταν ο δικός τους άνθρωπος…

newsit.gr

Πηγή: patrisnews.com




00 inkefalonia general ad 300X250