Βρέθηκε η μικρή Χριστίνα - Είχε χαθεί στη Νίκαια το πρωί του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 20:56

Βρέθηκε η μικρή Χριστίνα - Είχε χαθεί στη Νίκαια το πρωί του Σαββάτου

Η άμεση κινητοποίηση του "Χαμόγελου του παιδιού" και των αστυνομικών αρχών, ήταν το κλειδί για την εύρεση της 9χρονης Χριστίνας Λεκκάκου που χάθηκε στη Νίκαια, αλλά βρέθηκε σε διάστημα λίγων ωρών.

Η Χριστίνα Λεκκάκου, 9 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί το πρωί του Σαββάτου από την περιοχή της Νίκαιας είναι καλά στην υγεία της.

Η έγκαιρη κινητοποίηση των φορέων και των ευαισθητοποιημένων πολιτών για μία ακόμα φορά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άμεση εύρεση του παιδιού. Η ανήλικη βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της χάρη στην εξειδικευμένη παρέμβαση της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε κοντά στην οικογένεια κατά τη διάρκεια αναζήτησης της ανήλικης με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» που διαθέτει και η οποία στελεχώνεται από εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σκυλιά.

Από τη στιγμή της εξαφάνισης του παιδιού αλλά και κατά την εύρεσή του, Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας και της οικογένειάς της, προκειμένου να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή: newsit.gr