Μαθητές ξύρισαν τα κεφάλια τους για να συμπαρασταθούν σε συμμαθητή τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 22:14

Μαθητές ξύρισαν τα κεφάλια τους για να συμπαρασταθούν σε συμμαθητή τους

Χαρά και συγκίνηση χάρισαν σήμερα οι μαθητές του Xenion High School στο Παραλίμνι Κύπρου, σε συμμαθητή τους που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ο 12χρονος Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος έχασε τα μαλλιά του από τη χημειοθεραπεία, πήρε σήμερα το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να του προσφέρει κανείς. Ένα δώρο που άγγιξε βαθιά τη ψυχή του, αφού ένιωσε ότι δεν είναι μόνος στον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Γύρω στις 10 το πρωί, η αυλή του σχολείου του γέμισε από δεκάδες μαθητές που άνοιξαν  μια μεγάλη αγκαλιά για τον Αντώνη, ξυρίζοντας τα κεφάλια τους.

Ο αδερφός του μικρού Αντώνη, Γιώργος, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά του σχολείου για την πρωτοβουλία τους, αναφέροντας ότι και ο αδερφός του, ο οποίος ντρεπόταν στην αρχή που δεν είχε μαλλιά, αλλά και ο ίδιος, πήραν δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Με τη σειρά της ευχαρίστησε τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους που έδωσαν την έγκρισή τους και η αδερφή του Αντώνη, Έλενα, δηλώνοντας ότι ο αδερφός της θα γίνει σίγουρα καλά με τόση αγάπη που έχει από παντού.









philenews.com



00 inkefalonia general ad 300X250