Τη μάτιασαν! Βγήκε ξινό στη Μέρκελ το σκι στην Ελβετία – Έπεσε και χτύπησε τη λεκάνη της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 14:14

Τη μάτιασαν! Βγήκε ξινό στη Μέρκελ το σκι στην Ελβετία – Έπεσε και χτύπησε τη λεκάνη της

- Η καγκελάριος της Γερμανίας έκανε διακοπές στην Ελβετία- Έπεσε και χτύπησε στον αριστερό οπίσθιο πυελικό δακτύλιο- Η Άνγκελα Μέρκελ έχει υποστεί κάταγμα στη λεκάνη- Αρχικά νόμιζε πως ήταν μώλωπας αλλά όταν επέστρεψε στο Βερολίνο πήγε στο γιατρό- Πρέπει να μείνει σε ακινησία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες- Ακυρώθηκαν όλες οι συναντήσεις της - Απαγορεύεται να ταξιδέψει

Μάλλον έπιασαν οι... κατάρες όσων υπομένουν την πολιτική της λιτότητας που υποστηρίζει με θέρμη η Άνγκελα Μέρκελ. Οι φωτογραφίες της εφημερίδας Bild που έδειχναν την καγκελάριο της Γερμανίας να κάνει σκι στο πολυτελέστατο St. Moritz της Ελβετίας, όσο να ‘ναι προκάλεσαν πολλούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BILD
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BILD

Και σήμερα, ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στην Ελβετία, η Μέρκελ έπεσε ενώ έκανε σκι και χτύπησε στη λεκάνη.
Όπως είπε ο Ζάιμπερτ: η Άγκελα Μέρκελ υπέστη «μώλωπες σε συνδυασμό με ατελές κάταγμα του οπίσθιου συνδέσμου της λεκάνης».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BILD
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BILD

Σύμφωνα με το BBC, η Μέρκελ, η οποία είναι δεινή σκιέρ, έκανε σκι στις Ελβετικές Άλπεις στα σύνορα με την Ιταλία και πέφτοντας υπέστη ελαφρύ κάταγμα του πυελικού οστού (της λεκάνης) αλλά και εκτεταμένους μώλωπες.
Ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός αλλά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον θα πρέπει να μείνει στο κρεββάτι της, σε ακινησία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS


Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στο Ενγκαντίν, κοντά στο Σαν Μόριτς.

Αρχικά η Μέρκελ πίστεψε πως είναι ένας απλός μώλωπας, αλλά όταν επέστρεψε στο Βερολίνο πήγε στο γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι το τραύμα της είναι σοβαρότερο. «Τώρα ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών της προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή θεραπεία και ανάρρωση», δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, προσθέτοντας ότι είναι αυτονόητο πως η Άνγκελα Μέρκελ θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι της. Είναι απολύτως σε θέση να εργάζεται και να επικοινωνεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BILD
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BILD

Μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη θα προεδρεύσει του υπουργικού συμβουλίου. Θα ακυρωθούν το ταξίδι της στην Πολωνία και η συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ