Πρέβεζα: Τραγωδία σε πολυκατοικία - Έφτιαχνε την κεραία της τηλεόρασης και σκοτώθηκε

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 10:07

Πρέβεζα: Τραγωδία σε πολυκατοικία - Έφτιαχνε την κεραία της τηλεόρασης και σκοτώθηκε

Ο άτυχος άντρας που έφτιαχνε την κεραία της τηλεόρασης, έχασε την ισορροπία του - Έπεσε πάνω στο μικρό δέντρο που διακρίνεται στη φωτογραφία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο της πόλης... Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και στο σώμα μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα (21-07-2013), ένας άνδρας περίπου 50 χρονών στο νοσοκομείο Πρέβεζας μετά από πτώση που είχε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Σύμφωνα με το pamepreveza και το prevezabest, όλα έγιναν στις 20:00 το απόγευμα στην οδό Γρ. Λαμπράκη στην Πρέβεζα.

 


ΦΩΤΟ από prevezabest
ΦΩΤΟ από prevezabest


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η πτώση έγινε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου. Ο άνδρας έπεσε πάνω σε ένα μικρό δέντρο που βρίσκονταν κάτω από το μπαλκόνι και κατέληξε στην άσφαλτο.


ΦΩΤΟ από pamepreveza
ΦΩΤΟ από prevezabest


Στην προσπάθεια του να επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης ανέβηκε στο μπαλκόνι, έχασε ην ισορροπία του και έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τραυματισμένο τον άτυχο άντρα στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά λίγες ώρες αργότερα, ο άτυχος επαγγελματίας οδηγός, υπέκυψε στα τραύματά του.

Πηγή: newsit.gr