Αράχωβα: Ποινική δίωξη σε ένα άτομο για τον θάνατο του Όλιβερ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 20:14

Αράχωβα: Ποινική δίωξη σε ένα άτομο για τον θάνατο του Όλιβερ

Η εισαγγελέας Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εισαγγελέας Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου, ενώ υπήρχε η ενημέρωση πως ο Όλιβερ μπορεί να πέθανε έπειτα από επίθεση αγέλης. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί κύρια ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχές Φεβρουαρίου η εισαγγελέας έλαβε τη δικογραφία καθώς η υπόθεση βρισκόταν σε προανακριτικό στάδιο. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί, είναι αν πρόκειται για κάποιο νέο πρόσωπο ή όχι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί στον ανακριτή.

Άτομο που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα βλέμματα στρέφονται σε ένα άτομο το οποίο έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν, με τις επίσημες ανακοινώσεις όμως να αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Γκράφιτι για τον Όλιβερ

Συγκεκριμένα, η κα Μασούρα είχε ζητήσει από την εισαγγελία Λιβαδειάς -με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας- τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή.

ethnos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250