Η στιγμή που ανασύρουν τη σορό του TikToker Tzane από τον γκρεμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 14:28

Η στιγμή που ανασύρουν τη σορό του TikToker Tzane από τον γκρεμό

Το ιταλικό πυροσβεστικό σώμα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ την επιχείρηση της ανάσυρσης της σορού του TikToker Tzane.

Με την είδηση του θανάτου του διάσημου TikToker Tzane να κάνει τον γύρο των social media, το ιταλικό πυροσβεστικό σώμα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει καρέ – καρέ την επιχείρηση της ανάσυρσης της σορού του.

Ο TikToker Tzane άφησε την τελευταία του πνοή όταν έπεσε από μπαλκόνι σε εγκαταλελειμένο χωριό στην Ιταλία, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως έγινε γνωστό, ο fitness influencer Tzane βρισκόταν με άλλους TikTokers στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio και προσπάθησε να κάνει κάτι παράτολμο σε ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του ιταλικού πυροσβεστικού σώματος παρουσιάζεται καρέ – καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του TikToker.

{https://www.youtube.com/watch?v=_zNVZ_rs4JI}

Καρέ – καρέ η επιχείρηση με ελικόπτερο

Η ανάσυρση έγινε με ελικόπτερο, καθώς οι δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν διαφορετικά το σημείο επί ώρες και τελικά η επιχείρηση έγινε το επόμενο πρωί από αέρος.

«Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τοπικά ΜΜΕ.

Πηγή: in.gr 




00 inkefalonia general ad 300X250