Εξιτήριο και για τον τρίτο φοιτητή στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 11:20

Εξιτήριο και για τον τρίτο φοιτητή στη Λάρισα

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν και ο τρίτος εκ των φοιτητών που επιβίωσαν μετά την τραγική περιπέτεια που έζησαν με το μαγκάλι στη Λάρισα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο φίλους τους. Ο 23χρονος ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους υπόλοιπους δύο που είχαν νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ο χρόνος νοσηλείας του ήταν μακρύτερος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο, θα χρειαστεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα ακόλουθα: «Σήμερα εξέρχεται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας ο ασθενής Κλήμης Ελευθέριος 23 χρονών που εισήχθη στις 28.02.2013 λόγω κώματος μετά από δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του άνθρακα (CO).

Ο ασθενής κατά την έξοδό του από τη ΜΕΘ έχει φυσιολογική επαφή με το περιβάλλον και παρουσιάζει ήπια τετραπάρεση με μυοπάθεια. Η κατάστασή του βαίνει νευρολογικά βελτιούμενη, χρήζει όμως περαιτέρω νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο».

Πηγή: protothema.gr/