Ρέθυμνο: Θάνατος ηλικιωμένου από πυρκαγιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 13:47

Ρέθυμνο: Θάνατος ηλικιωμένου από πυρκαγιά

Κάηκε ενώ αποκοιμήθηκε στην καρέκλα δίπλα σε μία σόμπα, ηλικιωμένος στο Ρέθυμνο. Σήμερα τα ξημερώματα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο σπίτι μιας διπλοκατοικίας, στην οδό Μαβίλη. 'Αμεσα οι γείτονες που αντιλήφθηκαν τις φλόγες και τις φωνές της συζύγου του από τον πάνω όροφο, όπου βρισκόταν, ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες μόλις εισήλθαν στο σπίτι εντόπισαν έναν ηλικιωμένο άνδρα 78 ετών να έχει βρει τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πιθανότατα από την σόμπα που ήταν αναμμένη δίπλα του.

Ο άτυχος άντρας, εκτιμάται ότι είχε αποκοιμηθεί σε καρέκλα, ακριβώς δίπλα σε μία σόμπα υγραερίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στο δωμάτιο ξεκίνησε πυρκαγιά, οι φλόγες τύλιξαν τον γέροντα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τη σύζυγο του 78χρονου από τον πάνω όροφο του σπιτιού.

Οι φωτιά λόγω της άμεσης επέμβασης της πυροσβεστικής αλλά και της αρχικής προσπάθειας κατάσβεσης από πλευράς των γειτόνων, δεν επεκτάθηκε σε διπλανά σπίτια. Η πλήρης κατάσβεση ολοκληρώθηκε στις 6.30 το πρωί, ενώ τα ακριβή αίτια της εκδήλωσης της φωτιάς διερευνά το ανακριτικό της Π.Υ.

Πηγή: protothema.gr




00 inkefalonia general ad 300X250