Γιάννης Πάριος: Οι… χορευταράδες «ξέχασαν» τα μέτρα κατά του κορονοϊού – Διεκόπη η συναυλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 16:54

Γιάννης Πάριος: Οι… χορευταράδες «ξέχασαν» τα μέτρα κατά του κορονοϊού – Διεκόπη η συναυλία

 Συναυλία έδωσε ο Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το βράδυ. Μόνο που στο τέλος της συναυλίας το κοινό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, πολλοί σηκώθηκαν να χορέψουν και τα μέτρα για τον κορονοϊό πήγαν… περίπατο.

Και όλα αυτά την ώρα που η συμπρωτεύουσα βρίσκεται σε καθεστώς mini lockdown από την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα, απαγορεύεται η κυκλοφορία από 01:00 έως 06:00 με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρών λόγων υγείας, ενώ απαγορεύεται η μουσική κατά τη διάρκεια όλου του 24ωρου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όμως δεν απαγορεύονται οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, με τους θαμώνες να πρέπει να τηρούν αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Γιάννης Πάριος-συναυλία-κορονοϊός

{https://www.youtube.com/watch?v=GwSc9BhSzy0}

Το… έριξαν στον χορό όταν ο Πάριος τραγούδησε νησιώτικα

Σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή, όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.

Tα μέτρα καταρρίφθηκαν με τον κόσμο να πιάνεται από τα χέρια και να χορεύει και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν, σύμφωνα με το makthes.gr.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε παράκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς η συναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος.

Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμη τρεις ώρες τραγουδιών στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλία στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική και κρατούν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.

Πηγή: enikos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250