Θεόφιλος:«Κόλπο ότι θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο Ανουσάκης - Θέλει να εκφράσει το νέο είναι όμως μέρος του παλιού»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 12:33

Θεόφιλος:«Κόλπο ότι θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο Ανουσάκης - Θέλει να εκφράσει το νέο είναι όμως μέρος του παλιού»

 Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου «Το Βήμα του Πολίτη» μίλησε ο δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος.

«Το φθινόπωρο θα δημοπρατηθούν όλα τα μεγάλα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί και το 2022 θα εκτελεστούν» ήταν τα λόγια του αναφορικά με την πρόοδο των μελετών και των εντάξεων έργων.

Για το το κυκλοφοριακό τόνισε ότι «θα πρέπει να δοθούν στο Δήμο οι αρμοδιότητες για αλλαγές καθώς στην αποκεντρωμένη καθυστερούν οι αποφάσεις. Θα πρέπει να υπάρξει υπομονή να περάσει ο Αύγουστος, να δουλέψουν ο τουρισμός και οι επαγγελματίες και από τον χειμώνα θα προωθηθούν οι όποιες αλλαγές»

Για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στα Δαυγάτα: «Είναι μία απόφαση που πάρθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς. Επίσης είναι μία απόφαση που πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα καθώς στα Δαυγάτα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή», ενώ για το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου τόνισε πως «το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί και αρχές του 2023 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο».

Αναφορικά με την επικείμενη υποψηφιότητα του Νίκου Ανουσάκη για τον Δήμο Αργοστολίου τόνισε ότι: “Χαίρομαι που θα έχω αντίπαλο στις επόμενες εκλογές τον κ. Ανουσάκη. Είναι μαχητικός, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Θέλει να εκφράσει το νέο και το καινούργιο, όμως θα πρέπει να παραδεχθεί ότι είναι μέρος του παλιού και του κακού παλιού. Είναι κόλπο ότι θα κατέβει. Πιστεύω ότι τελικά θα κατέβει μαζί με τον Αλέξανδρο Παρίση και κάτω από τον Αλέξανδρο Παρίση”.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/8a-2}




00 inkefalonia general ad 300X250