Θεόφιλος: "Έχει "γονατίσει" από την πανδημία ο παγκόσμιος τουρισμός και κάποιοι λένε ότι φταίει ο Μιχαλάτος! - Κάνουμε ο,τι μπορούμε"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 10:39

Θεόφιλος: "Έχει "γονατίσει" από την πανδημία ο παγκόσμιος τουρισμός και κάποιοι λένε ότι φταίει ο Μιχαλάτος! - Κάνουμε ο,τι μπορούμε"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Για το συμβάν στην Ασσο ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως: “Είναι ένα τραγικό γεγονός και αυτό μας λυπεί, ξέρουμε ότι το ΕΚΑΒ έχει προβλήματα στελέχωσης, καθώς πολλοί φεύγουν στο εξωτερικό, ξέρουμε ότι η Κεφαλονιά έχει μεγάλες αποστάσεις και δύσκολη επικοινωνία, αλλά δεν πρέπει να κατηγορούμε το ΕΚΑΒ και ούτε να κάνουμε ζημιά στην Κεφαλονιά μεγαλοποιώντας κάποιες καταστάσεις όπως κάνουν κάποιοι. Πρέπει να απαιτήσουμε χρήματα και να νοιαστούμε, αλλά δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα”

Αναφορικά με τον τουρισμό τόνισε: “Έχει γονατίσει ο παγκόσμιος τουρισμός από την πανδημία και έχουν μηδενίσει οι κρατήσεις και κάποιοι λένε ότι φταίει ο Μιχαλάτος. Εμείς κάνουμε ως Τουριστική Επιτροπή ό,τι μπορούμε, αλλά πρέπει να υπάρξουν κάποιες ποϋποθέσεις».

Για  το ατύχημα στην πλατεία Αργοστολίου τόνισε “Υπάρχει κανονισμός λειτουργίας στην Πλατεία Αργοστολίου, ο οποίος απαγορεύει κάποια πράγματα. Ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτε διότι με ευθύνη της πρώην Δημοτικής αρχής του Δήμου Κεφαλονιάς καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία. Πλέον την αστυνόμευση έχει αναλάβει η Αστυνομική Δ/νση. Και οι επαγγελματίες και οι πολίτες επιθυμούν να υπάρχει τάξη και εφαρμογή των κανονισμών”.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/93-9-428956622}




00 inkefalonia general ad 300X250