Θεόφιλος: «Ο,τι χρηματοδοτικό εργαλείο υπάρχει, θα τρέχουμε να το διεκδικήσουμε για τον Δήμο Αργοστολίου»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:44

Θεόφιλος: «Ο,τι χρηματοδοτικό εργαλείο υπάρχει, θα τρέχουμε να το διεκδικήσουμε για τον Δήμο Αργοστολίου»

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, στο ερώτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης, σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις έργων στον Δήμο Αργοστολίου.

Ο κ. Μιχαλάτος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι της ετοιμασίας μελετών και στις εντάξεις έργων.

Όπως τόνισε:«Πρέπει να πούμε μπράβο στην Τεχνική Υπηρεσία, τους αντιδημάρχους και σε όσους ενεπλάκησαν, για την δουλειά που έγινε και έχουμε μελέτες και έχουμε εντάξεις έργων στον Δήμο Αργοστολίου. Εμείς έχουμε ανάγκη τα χρήματα από το «Αντώνης Τρίτσης» και πορευόμαστε με βάση τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Είναι ξεκάθαρο, ό,τι χρηματοδοτικό εργαλείο υπάρχει θα τρέχουμε να το διεκδικήσουμε και θα είμαστε έτοιμοι. Ο Δήμος θα υποβάλει προτάσεις και μελέτες για να πάρει και άλλα έργα» ήταν τα λόγια του δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του, οι οποίες είναι ο Δήμος Αργοστολίου να καταφέρει να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερα έργα τόσο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όσο και σε άλλα προγράμματα.




00 inkefalonia general ad 300X250