Θεόφιλος: «Συνεχίζουμε και παλεύουμε γι’ αυτό που θεωρούμε ότι συμφέρει την πόλη του Αργοστολίου”

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 22:30

Θεόφιλος: «Συνεχίζουμε και παλεύουμε γι’ αυτό που θεωρούμε ότι συμφέρει την πόλη του Αργοστολίου”

Στον Ραδιοφωνικό σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά και για τις επαφές που είχε στην Αθήνα στα Υπουργεία που επισκέφθηκε:

Αναφορικά με τους δασικοί χάρτες, που απασχολούν και την Κεφαλονιά, ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως:: «Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Αμυράς δεσμεύθηκε ότι σε περίπου 20 μέρες θα έρθει η διάταξη για το “ιδιωτικό δασικό” στην Κεφαλονιά, κάτι που θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα σε όσους θέλουν να κτίσουν στην περιουσία τους», ενώ αναφερόμενος στα τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια επεσήμανε πως: Ο κ. Ταγαράς , ο οποίος είναι και ο αρμόδιος Υφυπουργός, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αργοστολίου θα είναι από τους πρώτους Δήμους που θα λάβει χρηματοδότηση σε αυτό το σημαντικό σχέδιο, ώστε να λυθούν χρόνια προβλήματα όπως η ΖΟΕ και πολλά άλλα».

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε επίσης στον Τουρισμό, αλλά και στην προσπάθεια να εμβολιαστούν οι πολίτες: Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, ώστε να έρθει τουρισμός στο νησί και να δουλέψει η τοπική οικονομία και οι τουριστικές επιχειρήσεις».

Στην συνέντευξη ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στο παλιό κτίριο της Αστυνομίας στο Αργοστόλι, για το οποίο τόνισε ότι υπάρχει μία κίνηση να κατασκευαστεί το νέο κτίριο της Αστυνομίας μέσω ΣΔΙΤ, καθώς επίσης και για την προσφυγή κάποιων κατοίκων κατά της μεταφοράς του λιμανιού στο Δράπανο: “Το συμφέρον της πόλης, το συμφέρον των κατοίκων, είναι πάντα πιο μεγάλο και πιο δυνατό από το συμφέρον κάποιων κατοίκων που μπορεί να διαμαρτύρονται στην περιοχή εκείνη. Πιστεύω στο τέλος η πόλη θα νικήσει. Εμείς συνεχίζουμε και παλεύουμε γι’ αυτό που θεωρούμε ότι συμφέρει την πόλη”.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό 

{https://soundcloud.com/user-46829938/1-2-5a}