Ο Παπαναστασάτος απαντάει στον Βαλλιανάτο...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 10:00

Ο Παπαναστασάτος απαντάει στον Βαλλιανάτο...

ΠΡΟΣ Κ ΝΙΚΟΛΑ  ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ : Δεν παίρνεις τον μισθό του Προέδρου γιατί απαγορεύεται λόγω της σύνταξης σου. Μην το παίζεις ήρωας !!!!!!

Το να πουλάει ‘’πνεύμα και ηθική ‘ ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της περίφημης Νομαρχίας του ΄΄ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ΄΄ Νικ΄λας Βαλλιανάτος    στην οποία ως γνωστόν , έκαναν  φτερά   πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ !!!!!!!!!, Ε πραγματικά ΄΄ πάει πολύ !!!!΄. Όταν μπορούσες  , σαν Πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου της Νομαρχίας του ΄΄ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,μια χαρά  τσίμπαγες  τον μισθό σου.

 Φίλε Νικόλα, Βαλλιανάτε μη το παίζεις ήρωας  γιατί ΄΄ γελάνε και οι πέτρες ΄΄ και γελάνε διότι : Α) τον μισθό του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου δεν τον παίρνεις όχι επειδή είσαι υπέρ άνω χρημάτων  ούτε λόγω ανιδιοτέλειας  αλλά αποκλειστικά    διότι δεν επιτρέπεται κατά νόμον δεδομένου ότι εισπράττεις κανονικά από το Ελληνικό Δημόσιο τη παχυλή σου σύνταξη μετά από τα ΤΟΟΟΣΑΑ!!!!!!  χρόνια σκληρής εργασίας σου που την θυμόμαστε όλη στην Κεφαλονιά στις πλατείες , στα καφενεία , στην γύρα και ούτω  καθ εξής!! . Β) Εάν θεωρείς κακό να παίρνει κάποιος τον μισθό που προβλέπεται από τον Νόμο τότε πες το στον Δήμαρχο σου Θεόφιλο Μιχαλάτο που εάν και ισχυρός του χρήματος το εισπράττει κανονικά όπως και στους άλλους συντρόφους σου στον Δήμο . Προσωπικά το θεωρώ λογικό γιατί όντως οι αιρετοί αφιερώνουν πολύ χρόνο αρκεί φυσικά να βλέπουμε και το ανάλογο έργο προς όφελος της κοινωνίας  .Γ) Όποια νομική εργασία  μου ανατέθηκε  από νομικό πρόσωπο του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς διεκπεραιώθηκε με τον   καλύτερο δυνατό τρόπο , οι δε καταγγελίες που έκαναν εις βάρος μου οι κολλητοί σου κατέπεσαν στο κενό !!Από την άλλη  θα ήθελα να μου  πεις αφού  ασχολείσαι με τους δικηγόρους που αναλαμβάνουν υποθέσεις από τα νομικά πρόσωπα  του Δήμου Αργοστολίου , εάν θεωρείς σωστό και ηθικό  η ΕΔΑΚΙ ΑΕ επί θητείας Μιχαλάτου να μοιράζει 15.000,00 ευρώ σε δικηγόρους Πατρών παρότι η συγκεκριμένη Δημοτική επιχείρηση ΄΄ πλερώνει΄΄ μόνιμο δικηγόρο  . Δ) Εάν ψάχνεις για ανθρώπους που πήραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο  αυτός φυσικά δεν είμαι εγώ , αλλά σου υποδεικνύω για παράδειγμα κατά την τρέχουσα θητεία του Μιχαλάτου    πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ   που μας ΄΄ έχει γεμίσει με λουλούδια ΄΄ , τον γιό Προέδρου μεγάλης Δημοτικής κοινότητας ΄΄ που έχει τινάξει την μπάγκα στον αέρα ΄΄ , τον γιό ηλεκτρολόγου κολλητού του Δημάρχου , τον περίφημο κουμπάρο  και άλλους πολλούς !!!!!  Είσαι σίγουρος ότι θέλεις  να ανοίξουμε αυτό το παιχνίδι ?? Πρόσεξε μην ΄΄ κάψεις ΄΄ κόσμο Νικόλα .Ε) Όσον αφορά   ότι δεν έχεις   ποτέ εξυπηρετηθεί  και ότι δεν σου είχε κάνει ποτέ προσωπικά κανένα ρουσφέτι το παλιό ΠΑΣΟΚ  εάν θέλεις να συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα  είμαι διαθέσιμος να σου υπενθυμίσω δημόσια ορισμένα πράγματα που έχεις ξεχάσει .

ΥΓ1 : Μισθός μας έλεγε ότι δεν έπαιρνε  και ο συγγενής σου  ο Κροταλίας που και αυτός εθελοντικά έτρεχε με τα οχήματα του  Δήμου    αλλά  μετά το κράξιμο μάζεψε την ουρά του απότομα .

ΥΓ2  : Ο καφές και το τσιγαράκι το  Marlboro  κερασμένο από εμένα !!!!!!!!!         

Με εκτίμηση στο εθελοντισμό σου .               

Γ Παπαναστασάτος  Δικηγόρος




00 inkefalonia general ad 300X250