Θεόφιλος στο Νησί 93,9: "Πιέζουμε η Κεφαλονιά να χαρακτηριστεί "πράσινο νησί" ώστε να έχουμε τουρισμό" - Έκκληση για περισσότερους εμβολιασμούς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 10:27

Θεόφιλος στο Νησί 93,9: "Πιέζουμε η Κεφαλονιά να χαρακτηριστεί "πράσινο νησί" ώστε να έχουμε τουρισμό" - Έκκληση για περισσότερους εμβολιασμούς

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή το «Βήμα του Πολίτη» με τον Δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για το ζήτημα του τουρισμού.

"Έως τις 7 Ιουνίου αναμένουμε την  απόφαση από την Αγγλία που θα χαρακτηρίζει κάποια νησιά πράσινα έχουμε κινηθεί και έχουν ενημερωθεί όλοι οι θεσμικοί φορείς και ασκούμε πιέσεις στο Υπουργείο Τουρισμού να συμπεριληφθεί η Κεφαλονιά στα «πράσινα» νησιά. Ούτως ή άλλως είμαστε πράσινο νησί, καθώς και δεν έχουμε κρούσματα και κάνουμε την προσπάθεια μας να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Είμαστε σε επιφυλακή όλοι και κυνηγάμε η Κεφαλονιά να είναι πράσινο νησί ώστε να έχουμε τουρισμό.

Το σημαντικό είναι να πάμε να εμβολιαστούμε και σύντομα να είναι όλο το νησί εμβολιασμένο, για να επανακινηθεί ο τουρισμός και να ξαναπάμε εκεί που ήμασταν το 2019. Κανω έκκληση, όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν". 

Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους στους νέους διοικητές των Νοσοκομείων της Κεφαλονιάς, Δημήτρη Μαρτίνη και Ζωή Μοσχονά, για τους οποίους τόνισε πως είναι ικανοί και ευελπιστούμε όλοι να δούμε τα αποτελέσματα.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/1-2-4a}




00 inkefalonia general ad 300X250