Νέα ανακοίνωση του προέδρου ΤΚ Ληξουρίου κατά του Προέδρου της ΕΔΑΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 10:10

Νέα ανακοίνωση του προέδρου ΤΚ Ληξουρίου κατά του Προέδρου της ΕΔΑΚΙ

Τελικά ο «ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ» κ. Γαβριελάτος πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ θα πληρώσει τους εργαζόμενους της καθαριότητας;;;

Ο κύριος Γαβριελάτος αποδέχεται να μην αμείβεται για την εργασία του και όταν μάλιστα λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων, δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές του υποχρεώσεις; Όταν λόγω των οφειλών του, μένουν απλήρωτες οικογένειες εργαζομένων και πόσο μάλιστα εργαζομένων στην καθαριότητα με αποδεδειγμένο και διαχρονικό κοινωνικό έργο ως προς το σύνολο του νησιού μας.

Τα παραπάνω είναι ερωτήματα που έθεσε ο ίδιος ο κ. Γαβριελάτος προς εμένα για να δικαιολογήσει τις απειλές προς τους πολίτες του Ληξουρίου προκειμένου να εκβιάσει το Δήμο Ληξουρίου και να εισπράξει χρήματα που του χρώσταγε ο Δήμος. Τελικά τα εισέπραξε και οι εργαζόμενοι εξακολουθούν και μένουν απλήρωτοι από το Μάρτιο και απ΄' ότι φαίνεται όχι μόνο στο Ληξούρι… Δηλαδή, αυτούς που εκθείαζε σε προηγούμενο δημοσίευμά του για το σημαντικό κοινωνικό τους έργο φροντίζει να τους επιβραβεύσει για τη προσφορά τους αφήνοντάς τους απλήρωτους. Οι εργαζόμενοι ζητάνε ακόμα και από το Δήμαρχο Αργοστολίου, να κάνει ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο μπας και αποφασίσουν να τους πληρώσουν γιατί όπως οι ίδιοι λένε δεν έχουν να φάνε!!!

Κι όμως κ. Γαβριελάτε αυτοί οι άνθρωποι δεν απειλούν και δεν εκβιάζουν. Συνεχίζουν να εργάζονται και σας παρακαλάνε να τους πληρώσετε. Τελικά οι απλήρωτοι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται το κοινωνικό έργο που επιτελούν, σε αντίθεση με εσάς. Συνεχίζουν απλήρωτοι από το Μάρτιο και μαζεύουν τα σκουπίδια μας. Ας υπάρξει και λίγο φιλότιμο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.


Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Ληξουρίου

Υ.Γ. :Τελικά η ΕΔΑΚΙ μου θυμίζει κάτι από Σικελία…(τοξικά απόβλητα, φωτιές, εκβιασμοί, απειλές….) έχει μέλλον απ’ ότι φαίνεται…


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250