Θ. Γαλιατσάτος: "Ως ΕΔΩ κα Κράτσα-Τσαγκαροπούλου!"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 16:48

Θ. Γαλιατσάτος: "Ως ΕΔΩ κα Κράτσα-Τσαγκαροπούλου!"

Αντί ,μετά τις δυο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ που έρχονται να αποκαλύψουν τό όργιο παρατυπιών και παρανομιών στο οποίο επιδόθηκαν κυβέρνηση και ΠΙΝ προκειμένου να "προσφέρουν" την διαχείριση των στερών αποβλήτων των Ιονίων Νήσων στους εκλεκτούς φίλους τους, να "βάλουν την ουρά στα σκέλια" , να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες και να προσπαθήσουν να διορθώσουν ό,τι διορθώνεται,

ΑΝΤΙ όλων αυτών η περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ προτίμησε ,όπως έγινε γνωστό , να ζητήσει την δίωξη του δημοτικού συμβούλου και π. δημάρχου Μ. Φόρτε, επειδή ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού για το εργοστάσιο της Κεφαλονιάς για το αποτέλεσμα της προσφυγής που είχε καταθέσει!

Ο πολιτικός κατήφορος της περιφερειάρχη εχει αρχίσει και θα τελειώσει με κρότο φθάνοντας στον πάτο.

Αν συνεχίσει έτσι η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου , περιφρονώντας νόμους, δεοντολογίες και θεσμούς, δύο πράγματα ενδέχεται να συμβούν:

1) θα χρειαστεί η βουλή να ψηφίσει ειδικό νόμο για το ακαταδίωκτο των ενεργειών της , όπως με τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ και τα στελέχη των Τραπεζών και

2) το κτίριο της περιφέρεις θα έχει την τύχη που είχε το κτίριο του δημαρχείου Ζακύνθου όταν στενός της συγγενής και συν επίθετος της ήταν δήμαρχος.

"Βρε που πέσαμε"

 Θεόδωρος Γαλιατσάτος π. Περιφερειάρχης

Επικεφαλής ΑΝΑΣΑ 

 




00 inkefalonia general ad 300X250