Δήμος Αργοστολίου: Ενημέρωση για την Λειτουργία ΚΕΠ Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 16:47

Δήμος Αργοστολίου: Ενημέρωση για την Λειτουργία ΚΕΠ Αργοστολίου

Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30 π.μ - 3.00 μ.μ. αποκλειστικά με ραντεβού για το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με τα ΚΕΠ της Χώρας, με χρήση κωδικών Taxisnet,  μέσω της Πλατφόρμας:

rantevou.kep.gov.gr

Εκτός της Πλατφόρμας Επισκέψεων ΚΕΠ για τον προγραμματισμό ραντεβού, οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ.

Επίσης οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό των ΚΕΠ που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης MyKEPlive, πληκτρολογώντας :

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/exuperetese-me-telediaskepse-apo-kentro-exupereteses-politon-kep

Επιπλέον, ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως από τα ΚΕΠ:

https://ekep.services.gov.gr Aιτήσεις προς ΚΕΠ (με χρήση κωδικών taxisnet) για σύνολο υπηρεσιών και παραλαβή του αποτελέσματος στη προσωπική θυρίδα του πολίτη.

http://www.ermis.gov.gr Eθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης “ΕΡΜΗΣ”

 

Tηλέφωνα και Email ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 - Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 – Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 – Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ