Ξαναπέρασε από το δημοτικό συμβούλιο το δάνειο της Λειβαθούς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 11:30

Ξαναπέρασε από το δημοτικό συμβούλιο το δάνειο της Λειβαθούς

Πέρασε εκ νέου από το δημοτικό συμβούλιο το θέμα του δανείου του πρώην Δήμου Λειβαθούς στη συνεδρίαση που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το inkefalonia.gr. Το συμβούλιο δέχτηκε τις τροποποιήσεις που είχε προτείνει το Ελεγκτικό Συνέδριο διορθώνοντας αυτά που είχε επιβάλει ως όρους το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και με 29 ψήφους πέρασε το θέμα.

Την εισήγηση ψήφισε η παράταξη της πλειοψηφίας (πλην των Κατσαϊτη και Ματιάτου), η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης (πλην του Διονύση Αραβαντινού που ψήφισε κατά,  της Κατερίνας Κουταλά που είχε δηλώσει πως θα απέχει και του Ανδρέα Ζαπάντη που ψήφισε παρών) και η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Κατά ψήφισαν εκτός των Κατσαϊτη και  Σπύρου Ματιάτου. ο Διονύσης Αραβαντινός, οι Ρουχωτάς – Βεντούρας και οι τρεις σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Γκισγκίνης, Κουρούκλης και Γρηγορόπουλος.

Ακούστε τις τοποθετήσεις

Τοποθέτηση Γιάννη Κουρούκλη για δάνειο Λειβαθούς 2013 by inkefalonia2013 Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη για δάνειο Λειβαθούς 2013 by inkefalonia2013 Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου για δάνειο Λειβαθούς 2013 by inkefalonia2013 Απάντηση δημάρχου Α.Παρίση για δάνειο Λειβαθούς 2013 by inkefalonia2013

 

Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης και επισήμως πλέον ο Σπύρος Κουνάδης αναλαμβάνει πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ενώ η Ελπίδα Κατσαϊτη αναλαμβάνει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.




00 inkefalonia general ad 300X250