Συνεργασία "Επτανησιακής Πρωτοβουλίας" - Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής, για δασικούς χάρτες στα Ιόνια νησιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 19:16

Συνεργασία "Επτανησιακής Πρωτοβουλίας" - Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής, για δασικούς χάρτες στα Ιόνια νησιά

Η "Επτανησιακή Πρωτοβουλία" στην 4η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν σοβαρά υπόψη την χρονική συγκυρία της εκτεταμένης υγειονομικής κρίσης και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σύνολο της χώρας και να πράξουν τα δέοντα, ώστε να μην προκληθεί πρόσθετη δυσμένεια στους πολίτες των Ιονίων Νήσων. Εισηγήθηκε την απόσυρση των δασικών χαρτών προκειμένου να προσαρμοσθούν στα πραγματικά δεδομένα. Εισήγηση η οποία έγινε δεκτή από την πλειοψηφία.

Οι θέσεις του ψηφίσματος αποτελούν προϊόν επισταμένης και ενδελεχούς έρευνας της παράταξης μας, προκειμένου να συλλέξουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά τους Επτανήσιους πολίτες. Σκοπός μας η ωφέλιμη συμβολή της παράταξης, παρουσιάζοντας τα γεγονότα στην σωστή τους διάσταση, ώστε να υπάρχει ορθή αντιμετώπιση θεμάτων μείζονος σημασίας.

Δηλώνουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς η Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής πρόσφατα κατέθεσε αναφορά σε τρεις υπουργούς της κυβέρνησης, με την οποία ζητούν να επανεξεταστούν οι δασικοί χάρτες στα Ιόνια Νησιά και να συσταθεί ομάδα εργασίας που θα ασχοληθεί με το ζήτημα της διασφάλισης των δικαιωμάτων και των περιουσιών των πολιτών. Παραθέτουν δε αυτούσιες τις προτάσεις της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», όπως αυτές αποτυπώθηκαν και στο σχετικό ψήφισμα, για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί τρανή απόδειξη του κλίματος συνεργασίας, της κουλτούρας, της ιστορίας και του πολιτικού πολιτισμού του Κινήματος Αλλαγής και έρχεται ως επιστέγασμα της συντονισμένης και σοβαρής δουλειάς που γίνεται για όλα τα ζητήματα, από τα στελέχη της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250