Σπ. Σαμούρης: "Είμαι αρνητικός στον Κορονοϊό – Μπήκα από μόνος μου σε καραντίνα - Απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοιες φήμες"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 09:59

Σπ. Σαμούρης: "Είμαι αρνητικός στον Κορονοϊό – Μπήκα από μόνος μου σε καραντίνα - Απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοιες φήμες"

Σπ. Σαμούρης: «Είμαι αρνητικός στον Κορονοϊό – Μπήκα από μόνος μου σε καραντίνα - απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοιες φήμες»

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, έδωσε απάντηση στις φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες ώρες και τον ήθελαν να έχει βρεθεί θετικός στον Κορονοϊό.

Μιλώντας στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, τόνισε πως «Δεν είμαι θετικό στον Κορονοϊό, όπως γράφτηκε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα σε όλο το Αργοστόλι. Μάλιστα, πριν από λίγο σήμερα, έκανα και τρίτο τεστ Covid-19, το οποίο και αυτό βγήκε αρνητικό, όπως και τα άλλα δύο τις προηγούμενες ημέρες. Όμως με αίσθημα υπευθυνότητας, επειδή είχα έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΞΕΝΙΑ και όχι σε στενή επαφή, αποφάσισα να παραμείνω σε καραντίνα. Είναι απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοιες φήμες» ήταν τα λόγια του Σπύρου Σαμούρη.

Οσον αφορά τα δέντρα που κόπηκαν τελευταία στο Αργοστόλι τόνισε: «Αυτά τα δέντρα που κόπηκαν ήταν οι Μουριές, που είχαν ξεραθεί όταν είχαν κοπεί πριν τέσσερα χρόνια επί Παρίση. Εμείς απλά κόψαμε τους κορμούς που είχαν απομείνει και σε καμία περίπτωση υγιή δέντρα. Στα σημεία θα φυτευτούν, άλλα δέντρα και έχω και ιδέες για τον τύπο του δέντρου που θα βάλουμε, που θα τις δείτε σύντομα».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/samouris-inkefalonia-1039}




00 inkefalonia general ad 300X250