Συνάντηση Δημάρχου Αργοστολίου με τη νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής στην Κεφαλονιά
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου, στο Γραφείο Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Νομού Κεφαλληνίας Πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος και ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου Αντιπύραρχος Θεοχάρης Αντώνιος.
Στη συνάντηση τονίστηκε η αρμονική συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο και κατά την αντιμετώπιση του μεσογειακού κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ».
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους δύο Διοικητές καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στη διάθεσή τους με τις υπηρεσίες του, με σκοπό την προστασία των δημοτών και του φυσικού περιβάλλοντος.
Εκ του Γραφείου Δημάρχου










![Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η Σταμούλα Κονιδάρη [4/11]](/media/k2/items/cache/2ee4cde08267a7f14adf436feae06e56_M.jpg?t=20251104_101426)







