Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων: Επερωτήσεις και θέματα για το Περιφερειακό Συμβούλιο 20 & 21-2-21

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 14:33

Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων: Επερωτήσεις και θέματα για το Περιφερειακό Συμβούλιο 20 & 21-2-21

 Λαϊκή Συσπείρωση: Επερωτήσεις & θέματα για το Περιφερειακό Συμβούλιο 20 & 21-2-21

  1. Μέτρα και πρωτοβουλίες της Π.Ι.Ν. σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών και την τεράστια οικονομική επιβάρυνση σε μικροϊδιοκτήτες και μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.
  2. Σχετικά με την επισκευή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, η οποία εκκρεμεί από τους σεισμούς του 2014 και αποκτά πια χαρακτηριστικά σκανδάλου.ΣΣ
  3. Σχετικά με τη δυνατότητα λειτουργίας των Κέντρων Υγείας ως εμβολιαστικά κέντρα και την πορεία του επισκευαστικού προγράμματος των Κέντρων Υγείας και του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργοστολίου, που είχε εξαγγείλει η Περιφερειακή Αρχή.
  4. Σχετικά με τα προβλήματα μόλυνσης και πυρασφάλειας στο χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων στο Λίβα Ζακύνθου (η επερώτηση αυτή αποσύρεται εφόσον εισαχθεί το θέμα του διαβαθμιδικού ΦΟΔΣΑ όπως είχε προτείνει η κα Περιφερειάρχης στο προηγούμενο Π.Σ.).

ΘΕΜΑΤΑ

  1. Αύξηση, διεύρυνση και αναπροσαρμογή των όρων του προγράμματος ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία covid -19’’.
  2. Συζήτηση και θέση του Π.Σ. επί του Ν/Σ για το εκλογικό σύστημα στις Περιφέρειες και στους Δήμους.

 




00 inkefalonia general ad 300X250