Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 16:31

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα του υπογράφοντος την καταγγελία.  Παράλληλα ο κος Σαμούρης επισήμανε ότι δεν καταστρέφει δέντρα αλλά δουλειά του είναι να φυτεύει. Εξήγησε παράλληλα, ότι τα δέντρα στην Λεωφόρο ήταν κομμένα και ξεραμένα τα τελευταία 5 χρόνια. «Εγώ θα φυτεύσω καινούργια δέντρα, μουριές. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Λυκούδης, αναφορικά με τους χώρους Πολιτισμού που χρειάζεται το νησί μας. «Γιατί ο Γιάννης, που ενδιαφέρεται για τον πολιτισμό, δεν ψήφισε θετικά, όταν φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθησε την γραμμή της παράταξής του; Μάλιστα η παράταξή του έλεγε ότι όταν ξαναεκλεγούν θα το κάνουν πάλι Δημαρχείο» επισήμανε ο κος Σαμούρης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και η παράταξή του έχουν πολύ περισσότερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού από άλλους και θέλουν να υπάρχουν πολλοί χώροι πολιτισμού.