Σκληρή απάντηση δήμου Κεφαλονιάς σε δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 20:40

Σκληρή απάντηση δήμου Κεφαλονιάς σε δημοσίευμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μερικά πράγματα στη ζωή είναι πολύ σκληρά. Είναι σκληρό για παράδειγμα να τρως με χρυσά κουτάλια σε μια χλιδάτη τραπεζαρία αλλά να είσαι τραγικά μόνος. Είναι σκληρό επίσης να είσαι γυναίκα αλλά τραγικά ανεπιθύμητη. Είναι ακόμη πιο σκληρό να θεωρείς τον εαυτό σου φοβερό επαγγελματία αλλά να είσαι τραγικά καραγκιόζης. Αλλά έτσι είναι η ζωή πολλές φορές. Τραγικά ...δίκαιη. Σε βάζει στο δρόμο που σου πρέπει.

Φαντάσου να νομίζεις ότι είσαι η Οριάνα Φαλάτσι και να είσαι τελικά ένα τρωκτικό σε μια μικροεπιχειρησούλα δημοσίων σχέσεων και promotion.
Η πικρή διαπίστωση είναι ότι στον τόπο μας οι φιγούρες με αρρωστημένη φαντασία, περισσεύουν.

Ο Δήμος μπορεί να σταθεί αρωγός στις κλινικές αυτές περιπτώσεις με εχεμύθεια και συμπάθεια.
Εκείνο που δεν μπορεί να κάνει και δεν πρέπει να κάνει, είναι να αναγάγει τους ασθενείς, δημόσιους συνομιλητές του, κάθε φορά που βρίσκονται σε έπαρση.
Οφείλει να διαχειρίζεται τα ζητήματα που αναλαμβάνει με υπευθυνότητα ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες.

Για παράδειγμα όταν χειρίζεται μείζονα ζητήματα που στηρίζονται σε αποφάσεις συλλογικών οργάνων, και μάλιστα εμπλέκονται ανώτατες αρχές του κράτους, οφείλει να λειτουργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να μην παγιδεύεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Όποιος λοιπόν κόπτεται για τον προσυμβατικό έλεγχο της σύμβασης του δανείου Λειβαθούς, εν μέσω μιας διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη και μάλιστα καθορίζεται από τους όρους μιας άλλης δημόσιας αρχής, τον συμβουλεύουμε να περιμένει. Και αν δεν γνωρίζει το θέμα στην ουσία του και σε όλες του τις διαστάσεις ας ... σωπάσει μέσα στη μιζέρια και την ημιμάθειά του. Δυστυχώς ο Δήμος δε δίνει απολυτήρια εκπαίδευσης.

Όποιος πάλι κόπτεται για το πότε θα πληρωθούν τα χρέη που συσσώρευσαν οι προηγούμενοι δήμοι στην Αγορά, ας μας δώσει τα 6,5 εκατομμύρια να τους πληρώσουμε αύριο και εμείς θα πάμε στην κυβέρνηση και στην τρόικα και θα τους τραβήξουμε το αυτί που αργούν να ξεχρεώσουν και επέλεξαν να δώσουν πρώτα λεφτά σε κάποιους δήμους που είχαν αποφασίσει πέρυσι ότι θα πάρουν δάνειο για τα ληξιπρόθεσμα τους και έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά από την Ελεγκτική Επιτροπή του Υπουργείου.

Όποιος τέλος ασχολείται αρρωστημένα μαζί μας, τον διαβεβαιώνουμε ότι σφύζουμε από υγεία και προσευχόμαστε για τη δική του.
Προσευχόμαστε γιατί η δική του ασθένεια έχει φθάσει στο σημείο με ευφάνταστα και κατάπτυστα σενάρια να έχει ξεφύγει από κάθε όριο ευπρέπειας, θίγοντας ανθρώπους, οικογένειες και υπολήψεις ενόψει των ανακατατάξεων στην δημοτική αρχή πιστεύοντας ότι έτσι δημοσιογραφεί.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ KEPHALONIA PRESS ΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΧΑΛΚΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗΣ.
.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ