Θεόφιλος: “Ανησυχητικό που φεύγει ο εργολάβος που έχει πάρει τα έργα στο λιμάνι Αργοστολίου - Έκανε διακοπή εργασιών, επειδή δεν τον πληρώνουν… ”

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 18:55

Θεόφιλος: “Ανησυχητικό που φεύγει ο εργολάβος που έχει πάρει τα έργα στο λιμάνι Αργοστολίου - Έκανε διακοπή εργασιών, επειδή δεν τον πληρώνουν… ”

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, μίλησε στον Ionian Galaxy στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, για την επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη στην Κεφαλονιά.

Οπως τόνισε:

“Ο Υπουργός, χρηματοδότησε το υπουργείο την αξιοποίηση της γεώτρησης στην θέση “Λάμπη” στα Ομαλά, επίσης, του ετοιμάσαμε επίσης μελέτη για τα Κουρουκλάτα, την οποία πήρε μαζί του για να χρηματοδοτηθεί και να υπάρχει πρόσβαση στα Κουρουκλάτα. Βλέπουμε ότι τα Κυβερνητικά κλιμάκια έρχονται στην Κεφαλονιά και πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη και να προσπαθήσουμε να απορροφήσουμε τα χρήματα αυτά.

Το ανησυχητικό είναι ο εργολάβος ο οποίος έχει πάρει τα έργα στο λιμάνι και το κομμάτι πίσω από το παλιό ΚΤΕΛ, έκανε διακοπή εργασιών, επειδή δεν τον πληρώνουν και φεύγει από το έργο. Εδώ πρέπει να πιέσουμε το Υπουργείο Υποδομών, να βρεθεί λύση και να προχωρήσει το έργο. Ανέφερα ότι υπάρχει το πρόβλημα στον Υπουργό και του δείξαμε επίσης και ζημιές που έχει πάθει ο δήμος. Η Τεχνική Υπηρεσία ολοκληρώνει μελέτες και τεχνικά δελτία και ο δήμος θα επανέλθει στην προ Ιανού κατάσταση πολύ γρήγορα".

{https://soundcloud.com/user-46829938/1a-1}

 




00 inkefalonia general ad 300X250