Πρ. Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου: “Ανακυκλώστε υπεύθυνα...”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 20:53

Πρ. Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου: “Ανακυκλώστε υπεύθυνα...”

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου οφείλω να σας προτρέψω να συμμετέχετε ενεργά στην ανακύκλωση των απορριμμάτων σας. Η ανακύκλωση είναι ενέργεια που βοηθάει το περιβάλλον και βελτιώνει τον τρόπο ζωής σας. Ξεχωρίστε τα πλαστικά από τα χάρτινα. Δυστυχώς δε καίγονται σωστά ανακατεμένα και όλες αυτές τις μέρες βλέπουμε ότι εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε προβλήματα στον εαυτό σας. Δε φτάνει που το κράτος σας παίρνει τα χρήματά σας για να σας μάθει να κάνετε ανακύκλωση, εσείς ως αχάριστοι διαμαρτύρεστε και ωρύεστε στους «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ» ενώ το σφάλμα είναι απόλυτα δικό σας.

Ωραία η πλάκα, αλλά πέρα από τη πλάκα σε λίγο θα μας τα πείτε και αυτά σοβαρά. Δυστυχώς τόσες μέρες που καίγονται τα σκουπίδια κανείς δεν έχει κάνει τη παραμικρή ενέργεια εκτός από συμβουλές. Καλές και οι συμβουλές αλλά καλό είναι όποιος έχει όπλα στα χέρια του να τα αξιοποιεί σε δύσκολες καταστάσεις. Άλλωστε για αυτόν το λόγο του τα έχουν δώσει. Και αν αυτή δεν είναι μία έκτακτη και δύσκολη ανάγκη τότε ποια είναι;;;

Βουλευτής, Περιφέρεια και Δήμος απόντες από κάθε ενέργεια ενάντια σε αυτή την υγειονομική και οικολογική καταστροφή που συντελείτε ΚΑΙ στο τόπο μας. Ευτυχώς η φωτιά στα σκουπίδια δεν είναι ιός. Μια επικίνδυνη τοξική φωτιά είναι που είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σώστε μας λοιπόν.

Αποδείξαμε ότι είμαστε ανθεκτικοί σε σεισμούς, πλημμύρες και κακής ποιότητας νερό. Αν πεθάνουμε από ιούς, τοξικά νέφη και τα σκουπίδια που κρατάμε σπίτια μας στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχουν ψηφοφόροι να σας ξαναψηφίσουν.

Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Ληξουρίου

ΥΓ. Θα λέγαμε και κανένα αστείο για την ΕΔΑΚΙ αλλά το ταμείο είναι άδειο για να αντέξουμε μηνύσεις και δικηγόρους.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250