Τάσος Τζωρτζάτος στον Inkefalonia 103,9: "Στόχος μας από την αρχή ήταν τα χρήματα των ΑΠΕ να πιάσουν τόπο για το χωριό μας"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 11:02

Τάσος Τζωρτζάτος στον Inkefalonia 103,9: "Στόχος μας από την αρχή ήταν τα χρήματα των ΑΠΕ να πιάσουν τόπο για το χωριό μας"

 O πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή για τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας που γίνονται στο χωριό του.

Αφού ευχαρίστησε την δημοτική Αρχή Θεόφιλου Μιχαλάτου και τους αντιδημάρχους αυτής για την άριστη συνεργασία, τόνισε πως: «Στόχος μας από την αρχή ήταν τα χρήματα των ΑΠΕ να πιάσουν τόπο για το χωριό μας. Σεβόμενοι τις απόψεις μας, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι αντιδήμαρχοί του, ξεκίνησαν τις μελέτες ώστε να γίνουν όλα αυτά τα έργα στην περιοχή μας, το νεκροταφείο, ο τάπητας στο σχολείο, το γήπεδο και οι εργασίες οδοποιίας στο χωριό μας. Η νέα μελέτη οδοποιίας ξεκινάει από την μία άκρη του χωριού και φτάνοντας στην άλλη, χωρίς να κάνουμε καμία απολύτως διάκριση στο ποιοι μας ψήφισαν ή δεν μας ψήφισαν, κάνοντας μια γενική ανάπλαση. Η μελέτη αυτή αφορά σε 28 παρεμβάσεις και πέντε δρόμους που πρέπει να φτιαχτούν και φυσικά τα σοκάκια που θα φτιαχτούν με την παραδοσιακή πέτρα Φάλαρης. Αυτοί οι δρόμοι και τα καντούνια που υπήρχαν προσεισμικά στα Διλινάτα, θέλουμε και πάλι να αναδειχθούν. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ, καθώς ολοκληρώνεται σύντομα και μία μελέτη για τον φωτισμό του χωριού».

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις του:

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-103-9-667369291}




00 inkefalonia general ad 300X250