Πρόσκληση 21ης Τακτικής Συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 12:30

Πρόσκληση 21ης Τακτικής Συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)

 Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 21η τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερασίμου και Αθηνάς Τζουγανάτου  (1ος όροφος),   οδός Παπά Χαρ. Γραικούση,   σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 163/Α.Π.33282/29-5-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,  διά ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών την 11η  Αυγούστου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00  προκειμένου να συζητηθούν  τα παρακάτω  θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.   «Λήψη απόφασης σχετικά με πρωτοβουλία του Ι.Κ.Ι. για την διάσωση και αποκατάσταση του κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου»

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

2.   «Λήψη απόφασης επί αιτήματος ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τα προβλήματα, την προσφορά και την βράβευση για τις διακρίσεις των αθλητικών σωματείων του Δήμου Ληξουρίου».

Εισηγητής: κ.Μαντζουράτος

3.   «Λήψη απόφασης περί μη συνέχισης της λειτουργίας της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ(ΔΙΑ.ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ)».

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

4.   «Αίτηση Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης για οικονομική επιχορήγηση»

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

5.   «Αποδοχή επιχορήγησης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων(Γ΄δόση 2020) – Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ληξουρίου»

Εισηγητής: κ.Γαλανός Γερ.

6.   «Παραχώρηση χρήσης γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου Δ.Ε.Παλικής στην θέση Άγιος Αντώνιος με την επωνυμία «Α.Ο Παλληξουριακός» στον Αθλητικό Όμιλο Παλληξουριακό»

Εισηγητής: κ.Ντιουάνι Γάλεμπ

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250